حضور کارورزان در بیمارستانهای کرونایی
با توجه به اینکه دانشجویان کارورز و کارآموز باید بیمار را معاینه کنند، نمیتوان این دورهها را مجازی کرد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: در ابتدای شیوع کرونا دانشگاهها به تعطیلی کشیده شدند، اما با توجه به اینکه بیماری کووید ۱۹ ادامه دار است و امکان دارد تا مدتها وجود داشته باشد، طبیعتا چرخه آموزش کشور به ویژه آموزش دانشگاههای علوم پزشکی نباید متوقف شود، چرا که دانشجویان پزشکی، داروسازی، پرستاری، توانبخشی و پیراپزشکی را تربیت میکنند و اگر چرخه آموزشی متوقف شود در نهایت به سلامت جامعه آسیب وارد خواهد شد
.
دکتر محمدرضا فتحی افزود: طبق جلساتی که در ستاد کرونا دانشگاه داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که در این شرایط حساسی که با اپیدمی مواجه هسیتم، آموزش پربارتر، مستمرتر و با رعایت کامل پروتکلها ادامه پیدا کند تا آسیبی به دانشجویان وارد نشود؛ بنابراین تصمیماتی در این زمینه اتخاذ شد؛ دروس تئوری در تمام مقاطع و رشتهها کاملا مجازی ارائه میشوند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان کارورز و کارآموز باید بیمار را معاینه کنند و کار بالینی انجام دهند، نمیتوانیم این دورهها را مجازی کنیم، زیرا در این صورت خللی به آموزش وارد خواهد شد. دانشجویان کارورز و کارآموز با رعایت شیوه نامهها، در گروههای کوچکتر، با استفاده از وسایل حفاظتی و با هماهنگی معاونت دانشجویی برای تجهیز خوابگاهها، در بیمارستانها حضور پیدا خواهند کرد.
فتحی با اشاره به اهمیت مقطع تحصیلات تکمیلی، خاطر نشان کرد: دروس مقطع تحصیلات تکمیلی را نمیتوانیم کاملا مجازی ارائه دهیم و سعی بر این است که دانشجویان این مقطع با رعایت پروتکلهای بهداشتی، درسهای خود را به صورت حضوری بگذرانند.
سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: دانشجویان کارورز باید مستقیما با بیمار در ارتباط باشند، بیمار را معاینه کنند و نسخه بنویسند. اگر این دوره را حذف کنیم، در واقع بخش اصلی و پایانی پزشکی عمومی را حذف کردهایم.