تهدید به قتل چه مجازاتی دارد؟
تهدید به ضرب و جرح، تهدید به اسیدپاشی یا تهدید به قتل از جمله تهدیداتی است که مجازات سنگینی در قانون دارد و قانونگذار با جرمانگاری این نوع تهدیدات، به مقابله با آن برخاسته است.
محسن طاهری جبلی در گفتگو با «حمایت» با تاکید بر اینکه تهدید به قتل، یکی از مصادیق تهدید محسوب میشود، اظهارکرد: در اصطلاح حقوقی تهدید، ترساندن شخص نسبت به جان، آبرو و مال خود یا یکی از نزدیکان است.
تهدیدکنندگان به قتل و قانون چه مجازاتی برای این افراد در نظر گرفته است؟
یکی از مصادیق تهدید، تهدید افراد به جان است؛ تهدیدکنندگان به ضرب و جرح، تهدید به اسیدپاشی یا تهدید به قتل از جمله تهدیداتی است که مجازات سنگینی در قانون دارد و قانونگذار با جرمانگاری این نوع از تهدیدات، به مقابله با آن برخاسته است. محسن طاهری جبلی در گفتگو با «حمایت» با تاکید بر اینکه تهدید به قتل، یکی از مصادیق تهدید محسوب میشود، اظهارکرد: در اصطلاح حقوقی تهدید، ترساندن شخص نسبت به جان، آبرو و مال خود یا یکی از نزدیکان است.
وی با بیان اینکه گاهی هدف از تهدید، برهم زدن آسایش خاطر یک فرد یا ترساندن آن فرد است، گفت: مصادیق مجرمانه تهدید دو نوع است به این شکل که قانونگذار در موردی مستقیم فرد را تهدید به قتل یا عمل نامشروع میکند که این امر خود جرم محسوب میشود و در موردی دیگر گاهی اوقات فرد مبنای تهدیدکنندگان را ترساندن فرد میداند تا آن را واردار به اقدامی که خود میخواهد کند، به طور مثال بگوید من اسنادی دارم که اگر کاری که مودر نظرم است را انجام ندهی، فرزندت را میدزدم یا تو را به قتلل میرسانم؛ درواقع در مورد اول هدف بر هم زدن امنیت ذهنی است و در مورد دوم ایجاد خطر و ترس در فرد است.
مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه برای تهدیدکنندگان به قتل
این وکیل دادگستری با تاکید بر ماده ۶۶۹ بخش تعزیرات، قانون مجازات اسلامی افزود: طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، هرکس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.