با حضور گروههای سیاسی مختلف
ادامه نشستهای آمادگی برای انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق
این نشستها با حضور گروههای سیاسی مختلف برگزار میشود تا روند آمادگیها برای ورود به انتخابات زودهنگام که دولت عراق زمان آن را ژوئن سال آینده اعلام کرد بررسی شود.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین،
در عراق نشستهای سیاسی با هدف آمادگی برای انتخابات زودهنگام پارلمانی ادامه دارد. این نشستها با حضور گروههای سیاسی مختلف برگزار میشود تا روند آمادگیها برای ورود به انتخابات زودهنگام که دولت عراق زمان آن را ژوئن سال آینده اعلام کرد بررسی شود.
خبرنگار المیادین در گزارشی از عراق در این باره تصریح کرد، هنوز موضعی قطعی درباره بخشها و مناطق انتخاباتی اتخاذ نشده است، اما گروههای عراقی معتقدند پس از آنکه دولت زمان برگزاری انتخابات زودهنگام را مشخص کرد، چنین اختلاف نظری نمیتواند چالشی در مسیر رسیدن به توافق بر سر قانون انتخابات زودهنگام باشد. با این حال موضوعاتی در میان است که نیازمند تامل بیشتر است، زیرا میتواند مانعی در مسیر برگزاری انتخابات با استانداردهای مطلوب به شمار آید.
قاسم الفهداوی نماینده وابسته به ائتلاف شهرهای آزاد شده عراق (شهرهای آزاد شده از شرارت داعش) به خبرنگار المیادین گفت، تلاش منظمی برای به تاخیر انداختن زمان انتخابات و خالی کردن آن از مفهوم واقعی انتخابات وجود دارد. هدفها در این زمینه این است که روند برگزاری انتخابات به گونهای باشد که نتیجه اش به سود گروهی خاص تمام شود.
گروههای سیاسی کرد هم از روند پیگیری این نشستهای سیاسی دور نیستند. آنان قانون انتخابات سال ۲۰۱۲ را نامناسب و به زیان گروههای کرد میدانند.
در این زمینه عبدالکریم عثمان عضو فراکسیون حل، از فراکسیونهای کرد در پارلمان عراق، میگوید، همه، اعم از دولت و پارلمان معتقدند، پارلمان ناشی از قانون انتخابات سال ۲۰۱۲، پارلمانی نیست که دارای جایگاه درست باشد، حال اصرار به همان قانون، نتیجه بهتری را برای ما به دنبال نخواهد داشت.
گروههای سیاسی سعی دارند موضع خود را درباره بخشهای مختلف قانون انتخابات مشخص سازند، در این زمینه به ویژه به برخی از پیشنهادها توجه جدی شده است که پیشنهاد تقسیم یک منطقه انتخاباتی به سه، پنج و حتی بیش از پنج کرسی یکی از این موضوعات قابل توجه است.