کردستان؛
اجرای ۱۷ طرح فرآوری محصولات کشاورزی در استان
اجرای ۱۷ طرح فرآوری محصولات کشاورزی در کردستان آغاز شد.
![اجرای ۱۷ طرح فرآوری محصولات کشاورزی در استان اجرای ۱۷ طرح فرآوری محصولات کشاورزی در استان](/files/fa/news/1399/7/13/5415467_432.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداو سیمامرکز کردستان، مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در نیمه نخست سال جاری عملیات احداث ۱۷ طرح فرآوری بخش کشاورزی در این استان آغاز شده است.
امید سلیمی افزود: این طرحها با ظرفیت جذب ۶۷ هزار تن انواع محصولات کشاورزی برای تبدیل به ۶۱ هزار تن انواع محصول فرآوری شده احداث خواهد شد.
سلیمی گفت: برای اجرای این طرحها ۳۰۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی انجام میشود که بخش قابل توجهی از آن از محل تسهیلات دولت برای توسعه بخش کشاورزی تامین و پس از اتمام ۱۰۴ نفر در آنها مشغول بکار خواهند شد.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کردستان در خصوص میزان حمایت از واحدهای بهره برداری و فرآوری محصولات کشاورزی این استان در سالهای ۹۸ و ۹۷ نیز افزود: تخصیص و تصویب تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش به طرحهای صنایع تبدیلی به میزان ۲ هزار و ۱۲۱ میلیون و ۳۹۶ میلیون ریال در سال ۹۸ و یک هزار و ۴۰۸ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال در سال ۹۷ است.
سلیمی یادآور شد: در این ۲ سال، زمین زراعی به صنایع تبدیلی و استفاده از معافیتهای لازم تغییر کاربری داده شد و کارشناسان سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی نیز رهنمودهای فنی و کارشناسی در امر سرمایه گذاری به افراد مختلف ارایه کردند.
وی تأکید کرد: هم اکنون آسان کاری و حذف ۸۰ درصد حضور فیزیکی متقاضیان در خصوص اخذ مجوزهای صنایع تبدیلی شامل موافقت اصولی، جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، اصلاحیه و تمدید انجام شده و برخی زمینهای منابع ملی واجد شرایط به طرحهای صنایع تبدیلی در راستای اهداف بخش کشاورزی تخصیص داده شده است.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در نتیجه اقدامات سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۷ تعداد ۶۴ پروانه بهره برداری به ضرفیت ۴۲۷ هزار و ۸۵۶ تن با ۶۳۸ فرصت شغلی صادر شده است.