پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران با حضور در شهرداری منطقه یک به مشکلات شهروندان در این حوزه رسیدگی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، محمد سالاری در ادامه از تعدادی از گودهای پرخطر منطقه بازدید کرد و اقدامات شهرداری در خصوص ایمن سازی این گودها را مورد بررسی قرار داد.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در حاشیه این بازدید گفت: ضروری است ستاد شهرداری تهران و شورای شهر، اختیارات مناطق ۲۲ گانه را افزایش دهد و هم فرایندهای انتخاب پیمانکاران برای اجرای طرحها کوتاه شود.
وی با اشاره به حضور خود در شهرسازی منطقه یک ادامه داد: در دیدار با مراجعان حوزه شهرسازی منطقه، توانستیم به مشکلات حدود ۴۰ شهروند رسیدگی و معضلات این حوزه را بررسی کنیم تا در تعامل با معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و اعضای شورای شهر تهران بتوانیم این مشکلات را حل و فصل و به همه مناطق ابلاغ کنیم.
سالاری همچنین در خصوص بازدید از گودهای پرخطر منطقه بیان کرد: ۲۷۵ گود کاملا پرخطر در مناطق ۲۲ گانه داریم که منطقه ۲۲ رتبه اول و منطقه یک رتبه دوم را دارد.
از آنجا که معضل گودهای رها شده در تهران بسیارتهدید آمیز شده است، هفته گذشته کمیسیونهای شهرسازی و معماری و عمران و حمل نقل شورای شهر جلسهای را با حضور ریاست شورا و معاونان مربوطه شهرداری در این خصوص برگزار کردند و مقرر شد، شهرداری تهران از تمام ظرفیتهای قانونی و منابع اعتباری خود برای تعیین تکلیف گودها رها شده استفاده کند.
وی ادامه داد: شهرداری باید گودهایی که امکان پر کردن با خاک است را در اولویت کار خود قرار دهد البته این در صورتی است که مالکان بر اساس آخرین اخطار حاضر به مقاوم سازی گود نباشند، در خصوص بقیه گودها نیز باید از منابع اعتباری مشخص، برای مقاوم سازی آنها اقدام شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به گودهای پرخطر منطقه یک گفت: این منطقه دارای ۸۵ گود شامل ۱۹ گود پرخطر، ۲۹ گود کم خطر رها شده و ۴۶ گود فعال که مشکل ایمنی ندارند، است.
امروز از تعدادی از آنها بازدید کردیم که جزو گودهای پرخطری هستند که نه تنها همسایگان را تهدید میکنند بلکه برای عابران نیز دارای خطر است.
وی افزود: شهردار منطقه یک، قول داد به عنوان منطقه پیشگام در خصوص ایمن سازی آنها اقدامهای لازم انجام شود و البته یکی از این گودها را با خاک پر کرده بودند.
وی افزود: امیدواریم با همکاری شهرداریهای مناطق شاهد طی سه یا چهار ماه آینده شاهد تعیین تکلیف معضل گودهای پرخطر باشیم.