هشدار درباره عواقب کاهش دما در استان اصفهان
باتوجه به کاهش ۶ تا ۱۰ درجهای دمای اصفهان خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی و دامی وجود دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به کشاورزان استان در خصوص خطر سرمازدگی محصولات هشدار داد و گفت: مخاطرههای جوی اعم از سرمازدگی، سیل، خشکسالی و تگرگ در ایجاد خسارت به محصولات کشاورزی و دامداری مؤثراست.
منصور شیشه فروش با اشاره به پایان سال زراعی ۹۹-۹۸ افزود: پیش بینیهای هواشناسی از تأخیر بارشها و پایداری هوا در پاییز حکایت دارد و لازم است کشاورزان، باغداران و دامداران، محصولات خود را بیمه کنند.
وی به بهره برداران بخش کشاورزی توصیه کرد به منظور اطمینان از جبران خسارت و تأمین غرامت آسیب به محصولات خود، محصولاتشان را بیمه کنند.
استان اصفهان با بیش از ۵۶۸ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید حدود پنج و نیم میلیون تن محصول از قطبهای مهم کشوری در این زمینه همچنین تولید محصولات دامی است.