سعید انبارلویی با اشاره به مسئولیت صداوسیما در قبال فرهنگ کشور گفت: در کنار دغدغهها و مشکلات اقتصادی نباید به مسایل فرهنگی کم توجهی شود.
انبارلویی افزود: باید با تولید گفتمان و جریانسازی، از حمایت دستگاهها مختلف بهره مند شد.
مدیرکل میراث فرهنگی هم در این جلسه از اعتراض ایران نسبت به ثبت هنر خوشنویسی به نام ترکیه خبر داد و گفت: امیدواریم در جلسات رسیدگی به این پرونده، با ارایه مستندات و مدارک ,خوشنویسی به عنوان میراث ایرانی ثبت شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر هم گفت: اصنافی که از تابلوی خوشنویسی برای سردر مغازه استفاده کنند، از بخشودگی 50 درصدی عوارض شهرداری بهره مند می شوند.
قافله باشی همچنین از خریداری آثار اساتید این هنر در اکسپو خبر داد و گفت: طرح «نگارخانهای به وسعت یک شهر» فرصتی است که این آثار به عموم مردم قزوین معرفی شود.
هوشمند رییس حوزه هنری قزوین هم در این جلسه گفت: مشق اربعین از جمله کارهایی بود که حوزه هنری در این سال ها انجام داده که مورد استقبال خوشنوسیان سراسر کشور قرار گرفته است. در این رویداد هنرمندانی از استان های البرز، زنجان، کرمانشاه و حتی بروجرد شرکت کردند.
استادان به نام خوشنویسی هم از ورود رسانه ملی به موضوع خوشنویسی قدردانی کردند.
استفاده از ایده های نو و کنار گذاشتن نگاه جزیره ای هم درخواست استادان خوشنویسی بود.
رئیس انجمن خوشنویسی استان قزوین هم گفت: با هم افزایی و کمک گرفتن از ظرفیت تمام دستگاهها باید خوشنویسی را به جایگاه اصلی آن رساند.
محصص مستشاری افزود: عبارت «اینجا قزوین است، پایتخت خوشنویسی ایران» باعث شده تا بین مردم استان عنوان پایتخت خوشنویسی ایران به خوبی شناخته شود؛ صداوسیما می تواند با استفاده از المان ها و عبارات خوشنویسی شده، کمک شایانی به شناساندن این هنر بکند.
ابوطالبی از خوشنویسان استان هم از اهمیت توجه به تحقیق و پژوهش برای نشان دادن جایگاه خوشنویسی و ارتباط سایر هنرها با این هنر اصیل ایرانی گفت.
این استاد خوشنویسی با اشاره به اهمیت مجموعه داری در راستای فرهنگ سازی گفت: با شناساندن مجموعههای آثار خوشنویسی به عموم جامعه، باید فرهنگ مجموعه داری و خرید آثار فاخر خوشنویسی در جامعه رونق بگیرد.