برداشت اولین محصول خرمای پُرکو و خاره خوش در روستای دهسلم
مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت استان خراسان جنوبی از آغاز برداشت اولین محصول خرمای پُرکو و خاره خوش در روستای دهسلم خبر داد.
وی افرود: ۱۵۰هکتار از آن مربوط به نخلستان قدیم و ۲۵۰هکتار مربوط به نخلستان جدید است.
رضایی ملکوتی گفت: تنوع خرما در این روستا باعث رونق کشاورزی و در پی آن رونق اقتصادی منطقه شده است.
مدیر پایگاه میراث جهانی بیابان لوت استان گفت: از اواسط مرداد براشت اولین محصول خرمای کبکاب (kabkaab) در روستای دهسلم آغاز میشود و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
وی افزود: این خرما بسیار مرغوب بوده و نسبت به دیگر انواع خرما زودتر میرسد.
ملکوتی گفت: پس از آن نوبت برداشت خرمای پُرکو و خاره خوش است که تا اواخر مهر ماه ادامه پیدا میکند.
وی افزود: خرماهای پرکو و خارخوش نسبت به خرمای کبکاب تیرهتر بوده و ماندگاری بیشتری دارند.
ملکوتی گفت: خرمای برداشت شده توسط شرکت تعاونی نخل کاران بسته بندی شده و به دیگر نقاط استان ارسال میشود.