استاندار گیلان گفت: روند ذخیره سازی کالاهای اساسی و ضروری مردم باید دست کم برای نیاز یک ماه استان تداوم یابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ ارسلان زارع در نشست ستاد تنظیم بازار گیلان افزود: به هیچ وجهی احساس کمبود کالا در بازارهای گیلان قابل قبول نیست و دستگاههای اجرایی و بازرسی مربوطه نظارتها را تداوم بخشند.
وی با اشاره به انجام بیش از 150هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی، مراکز عمده فروشی و خرده فروشی عرضه ی کالا، انبارها و سردخانه های گیلان در نیمسال نخست امسال تصریح کرد: نظارت مستمر برارکان مختلف تولید، توزیع و عرضه کالا، روند کیفی خدمات مرتبط با حوزه ی بازار را ارتقاء می بخشد و امنیت روانی جامعه را تضمین می کند.
استاندار گیلان همچنین با اشاره به تلاشهای مزبوحانه ی دستگاه تبلیغاتی و رسانه ایی دشمن برای ایجاد یاس، ناامیدی و نارضایتی بین مردم گفت: در شرایط سخت جنگ اقتصادی که ملت بزرگ ایران در نبردی نابرابر با تحمل سختی های فراوان در مقابل زیاده خواهی های استکبار و صهیونیسم جهانی ایستاده اند، نباید اجازه دهیم که روزنه ای برای سوءاستفاده ی تبلیغاتی و جولان جنگ روانی دشمنان این سرزمین ایجاد شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خویش تلاش شبانه روزی و مستمر فعالان اقتصادی و دست اندرکاران تولید استان را در 7ماه گذشته و در شرایط شیوع بیماری کرونا ستود و اضافه کرد: تلاش این فعالان باعث شد تا عمده ترین نیازهای بهداشتی و ضروری استان در فضای کرونایی در اسرع وقت مرتفع و جلوه ی زیبایی از خودکفایی و اقتصادمقاومتی در ذهن ها تداعی شود.
استاندار در بخش دیگری از سخنانش نظارت مستمر و برخورد قانونی با هرگونه تخلف احتمالی در حوزه ی توزیع و عرضه ی کالا در بازار را موجب تصحیح رفتار و ارتقاء خدمات دانست و گفت: هر جا که واحدی بدلیل تخلف پلمپ می شود، از طريق صداوسیما و دیگر رسانه ها اطلاع رسانی شود تا افکار عمومی در جریان اقدامات بازدارنده و دفاع از حقوق مصرف کننده قرار گیرند.
ارسلان زارع در ادامه با اشاره به برخی نرخ گذاری های متفاوتدر حوزه ی حمل و نقل درون شهری شهرستانها، به آثار زیانبار این دوگانگی قیمت در شهرهای مجاور پرداخت و از ستاد تنظیم بازار خواست مصوبه ای مبنی بر افزایش یکسان نرخ کرایه های حمل و نقل درون شهری به شوراهای اسلامی ابلاغ کند.
فرهاد دلق پوش رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این نشست در گزارشی به اقدامات انجام شده در خصوص تعیین و تثبیت نرخ انواع مواد پروتئینی، تخم مرغ و عملکرد کشتارگاه های استان در حوزه ی نرخ گذاری و توزیع مرغ با نرخ مصوب اشاره کرد و گفت: در نیمه ی نخست امسال در مجموع 150هزار و 384مورد بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه ی انواع کالاهای اساسی و ضروری در استان انجام شد و 6هزار و 103فقره پرونده با 244میلیارد و 339میلیون تومان جریمه به شعب مختلف تعزیرات حکومتی گیلان ارسال شد.
در ادامه این نشست هر یک از اعضای ستاد تنظیم بازار استان دیدگاه خود را در خصوص ذخایر 200هزار تُنی گندم، 948تُنی مرغ، 36تُنی گوشت قرمز، 950تُنی شکر و 964تُنی روغن خوراکی در مراکز ذخیره سازی گیلان ارائه و نحوه ی ورود تدریجی این ارقام را به همراه دیگر کالاهای مورد نیاز جامعه برای تنظیم و تثبیت بازار استان تشریح کردند.