دبیر کل حزب الله لبنان با بیان این که حزب الله موشکهای خود را در میان مناطق مسکونی مستقر نمیکند افزود: لحظاتی پیش از اینکه سخنرانی من شروع شود نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای تحریک ملت لبنان علیه حزب الله مدعی شد حزب الله در مکانی واقع در میان بیروت و ضاحیه جنوبی موشک انبار میکند و این مکان نزدیک به پمپ گاز است، وی این مساله را به انفجاری که در بندر بیروت واقع شده بود تشبیه کرد و درباره وقوع رویدادی مشابه به لبنانیها هشدار داد.
بر همه دنیا دروغ نتانیاهو مشخص شوددبیر کل حزب الله لبنان در ادامه افزود: قرار است روابط رسانهای حزب الله لبنان با رسانههای مختلف تماس گرفته تا در ساعت ده امشب (سه شنبه) یعنی پس از پایان سخنرانی من به محلی که نتانیاهو به آن اشاره کرده رفته و از آنجا دیدن کنند. ما به تمامی رسانهها اجازه میدهیم که وارد این تاسیسات شده و آنچه در آن است مشاهده کنند و بر همه دنیا دروغ نتانیاهو مشخص شود.
سید حسن نصرالله همچنین خاطر نشان کرد: سخنرانی نتانیاهو تازه تمام شده است، الان که من دارم با شما سخن میگویم نیز ساعت حدوداً پانزده دقیقه مانده به ۹ (شب سه شنبه) است و مسلماً اگر در این مکان دهها موشک داشته باشد یا حتی تنها یک موشک هم داشته باشد طی نیم ساعت نمیتواند آنها را جا به جا کند.
سید مقاومت افزود: این اقدام یک سیاست دائمی نخواهد بود، زیرا من، حزب الله و مقاومت ملزم نیستیم که هر وقت نتانیاهو ظاهر شد و از مکانی صحبت کرد ما به رسانهها اجازه بازدید از آن مکان بدهیم و اگر اینگونه شود، این کار، کار هر روز نتانیاهو خواهد شد. اما ما این شیوه را [این بار]پذیرفتیم زیر این مساله، پس از واقعه چهارم اوت است و همه ما به خوبی از حساسیت انفجاری که در بندرگاه بیروت رخ داد آگاه بوده و از دروغگویی، گمراه سازی، جعل و ظلمی که بر ما در نتیجه این انفجار روا داشته شده مطلع هستیم.
وی تاکید کرد: ما این کار را میکنیم تا لبنانیها در نبرد هوشیاری و تحریک گری (علیه حزب الله) ادله روشنی در دست داشته باشند و بدانند که ما موشکهای مان را در بندر بیروت یا در کنار پمپ گاز قرار نداده و نمیدهیم و به خوبی میدانیم که موشکهای مان را کجا مستقر کنیم.
سید حسن نصرالله گفت: کسی که درباره دولت با ما مذاکره میکرد، مصطفی ادیب نخست وزیر مامور تشکیل دولت نبود بلکه سعد الحریری نخست وزیر پیشین بود. آنچه به ما پیشنهاد میشد، در حد آگاه شدن از شمار وزیران دولت، توزیع وزارت خانهها و نام وزیران بود. ما آنچه را ضد ما مطرح شد، رد کردیم، زیرا برای کشور خطرناک بود و قابل مناقشه نبود. از سال ۲۰۰۵ تا امروز روال معمول این بوده است که بین نخست وزیر و فراکسیونهای پارلمان درمورد وزارت خانهها و نه معرفی وزیران، توافق باشد.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما در مذاکرات درمورد تشکیل دولت توافق کردیم که درباره حزبی نبودن وزیران و امور دیگر گفتگو کنیم تا به تسهیل عملیات تشکیل دولت در کشور کمک کند؛ با این حال آنچه در موضوع دولت به ما پیشنهاد شد، با آنچه در طول سال های گذشته در لبنان معمول بوده است، مخالف بود.
وی افزود: برخی می خواستند در موضوع تشکیل دولت عرف جدیدی ضد ما تحمیل کنند که مخالف قانون اساسی و به نفع طرف هایی است که در پالمان نماینده اکثریت نیستند.
سید حسن نصرالله در ادامه گفت: دولتی که پیشنهاد می شد، دولت نجات ملی نبود، بلکه دولتی بود که باشگاه نخست وزیران پیشین آن را معرفی می کرد, دولتی که براساس خواست یک گروه تصمیم می گرفت. روشی که عملیات تشکیل دولت براساس آن انجام می شد, در لبنان پذیرفته نیست و فرق نمی کند چه کسی طرفدار یا حامی آن باشد.
سید مقاومت تاکید کرد: ما همواره گفته ایم که علت حضور ما در دولتها در لبنان، برای حمایت از ستون فقرات مقاومت است. ما باید در دولت حضور داشته باشیم تا از ستون فقرات مقاومت حمایت کنیم تا آنچه پنجم ماه مه سال ۲۰۰۸ در لبنان روی داد، تکرار نشود. سبب دوم حضور ما در دولت، نگرانی از این است که لبنان در شرایط اقتصادی، سیاسی و دیگر شرایط موجود باقی بماند.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود: آیا ما حق نداریم از تشکیل دولتی نگران باشیم که چه بسا تحت فشار مالی، داراییهای کشور را بفروشد و به سهم فروشی و مالیات متوسل شود تا جلوی کسری بودجه را بگیرد. اگر دولت طبق آنچه به ما پیشنهاد شد، تشکیل میشد، نخستین تصمیم آن این بود که مالیات بر ارزش افزوده را بالا ببرد.
طرح فرانسه شکست خورد
دبیر کل حزب الله لبنان افزود: فرانسوی ها نوعی عملیات سیاسی را پوشش می دادند که به حذف مهم ترین اختیارات رئیس جمهوری منجر می شد.
سید حسن نصرالله در ادامه گفت: هنگامی که سوال کردیم که آیا طرح فرانسه درمورد تشکیل دولت در بر دارنده پیشنهاد نخست وزیران پیشین است؟ به ما می گفتند: خیر این چنین نیست. طرح فرانسه در بردارنده شمار وزیران و چرخش آنان و طرفی که وزارت خانه ها را توزیع و وزیران را معرفی می کند, نیست. عده ای برخی مواقع تلاش می کردند دولتی پیشنهاد کنند که به منزله قرار گرفتن در مقابل عمل انجام شده است. آنچه ماه گذشته به ما پیشنهاد شد, این بود که فراکسیون های پارلمان و نیروهای سیاسی, کشور را در اختیار باشگاه نخست وزیران پیشین قرار دهند.
وی افزود: من به رئیس جمهور فرانسه می گویم که برود و کسی را بیابد که مرحله نخست طرح او را برای تشکیل دولت در لبنان به شکست کشاند.
دبیر کل حزب الله لبنان خطاب به امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت: جناب رئیس جمهور فرانسه! ما نزد دوست و دشمن به پایبندی به وعده های خود شناخته شده ایم. ما قربانی می دهیم تا به این وعده ها عمل کنیم. آنچه شما از ما می خواهید، با دموکراسی منافات دارد و مستلزم این است که اکثریت در پارلمان در برابر اقلیت سر خم کند. ما نمی پذیریم که کسی با ما با این زبان سخن بگوید.
سید مقاومت تاکید کرد کسانی که در مورد امور لبنان تصمیم می گیرند، خود ما هستیم و ایران در امور لبنان نه دخالت و نه خواست خود را دیکته می کند بلکه همواره همه چیز را به خود ما واگذار می کند.