به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما ، شبکه خبر سی ان ان در گزارشی اعلام کرد: با وجود گذشت ماهها از رکورد شکنی نیویورک در آمار ابتلا به کرونا در آمریکا، بسیاری از مردم این ایالت برای گذران زندگی همچنان به کمک نیاز دارند.
ملونی ساموئلز موسس سازمان موسوم به ”کارزار علیه گرسنگی“ گفت: من فکر میکردم ظرف مدت دو هفته همه چیز به حالت عادی باز خواهد گشت. اما با گذشت این زمان طولانی هنوز وضع ما به این شکل است. شش ماه از شیوع کرونا گذشته است شرایط مردم شکننده است, آنها هنوز دچار وحشت هستند و به نظر میرسد شرایط بدتر خواهد شد.
ساموئلز ”کارزار علیه گرسنگی“ را ۲۱ سال پیش تاسیس کرد. شبکه سی ان ان در ماه آوریل و در حالی که کرونا شهر نیویورک را در برگرفته بود با وی مصاحبه کرد.
وی در آن زمان گفت: ما از آنچه در حال وقوع است یکه خورده ایم.
در آن زمان صفها بستههای غذایی طولانی بود.
”کارزار علیه گرسنگی“ در آن زمان هر هفته ۲۵۰ هزار وعده غذایی در اختیار نیازمندان قرار میداد. امروز این رقم به ۳۵۰ هزار وعده در هفته رسیده است. اما ممکن است این جریان به زودی دچار وقفه شود.
ساموئلز گفت: شما درباره کسی صحبت میکنید که به معجزه نیاز دارد. ”کارزار علیه گرسنگی“ هم اکنون به یک معجزه نیاز دارد تا بتواند فعالیت خود را ادامه دهد.
از ماه آوریل آبدارخانه کوچک این کارزار جای خود را به این انبار بزرگ داده است، اما اینجا به صورت قرضی در اختیار این کارزار است و از ماه اکتبر از آن بازپس گرفته خواهد شد و ساموئلز میگوید کارزار وی نمیتواند هزینه تامین مکان مورد نیاز خود را فراهم کند.
وی میگوید از زمانی که کرونا شیوع پیدا کرد کارزار وی هشت میلیون و ۶۰۰ هزار وعده غذایی بین مردم توزیع کرده است.
ناتالی نوینز یکی از افرادی است که هر هفته برای دریافت غذا به از مراکز ”کارزار علیه گرسنگی“ مراجعه میکند. وی گفت:من پنج فرزند دارم و به این کمکهای غذایی نیاز دارم. باید به اینجا بیایم تا چیزی برای خوردن به دست بیاورم.
نوینز میگوید دو فرزند وی در پی شیوع کرونا شغل خود را از دست داده اند.
ویروس کرونا همچنان در سراسر کشور باعث ایجاد صفهای طولانی دریافت کمکهای غذایی شده است. در تگزاس خودروها صفوف چند مایلی تشکیل دادند و در کالیفرنیا مردم با فاصله حدود ۲ متری از یکدیگر در صف دریافت غذا ایستادند.
بر اساس اعلام "فیدینگ آمریکا" - سازمان غیر دولتی که یک شبکه در سراسر آمریکا با بیش از ۲۰۰ بانک مواد غذایی است - در ماههای مارس و ژوئن حدود ۴۰ درصد از مردمی که به مراکز توزیع مواد غذایی رایگان مراجعه کردند قبل از شیوع بیماری کرونا هرگز به دریافت چنین کمکی نیاز نداشتند.