مصرف ویتامین D خطر مرگ بر اثر کرونا را به نصف میرساند
بر اساس یک پژوهش جدید که به تازگی به انجام رسیده است، بیماران مبتلا به کرونا که به اندازه کافی ویتامین دی (D) مصرف کنند، خطر مرگ آنها به میزان ۵۲ درصد به نسبت افرادی که از کمبود این ویتامین رنج میبرند، کمتر خواهد بود.
ویتامین دی نقشی حیاتی در تقویت سیستم ایمنی بدن بازی میکند و ممکن است با التهابات مبارزه کند.
نرخ کمبود ویتامین دی در برخی از گروههای مشابهی که به شدت از کرونا آسیب دیده اند، نیز بالاست.
از آنجایی که کمبود ویتامین دی در میان افرادی که به بیماریهای دیگر مبتلا هستند، شایع است و همین مسأله خطر کرونا را بالا میبرد، به همین خاطر نمیتوان به طور دقیق اعلام کرد جان چه تعداد افراد را میتوان با دُز (مقدار) روزانه مشخصی از ویتامین دی نجات داد.