پخش زنده
امروز: -
جای خالی صنایع تبدیلی باعث می شود انجیر با کیفیت مهریز بیشتر هدر برود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ شهرستان مهریز رتبه نخست تولید انجیر در استان را دارد. این در حالی است که این شهرستان یکی از مراکز اصلی تولید انجیر استان است. انجیر مهریز به خاطر شرایط آب و هوایی و ارگانیک بودن بسیار بازار پسند است. در شهرستان مهریز سالانه بیش از ۲۰۰ تن انجیر برداشت میشود.
باقری پناه کارشناس مسئول زراعت و باغبانی جهاد کشاورزی مهریز: سطح زیر کشت آن در باغات انجیل این شهرستان حدود ۳۲ است و متوسط عملکرد حدود ۷ تن است.
با این وجود نبود صنعت فراوری در این شهرستان موجب کاهش درآمد تولید کنندگان این محصول شده است.
کشاورزان در این باره میگویند: خرابی این محصول خیلی زیاد است، چون هیچ کارگاهی برای فراوری انجیر نیست و این تولید انجیر برای کشاورز تنها ضرر به همراه دارد.
کشاورزی دیگر در این باره میگوید: کشاورزان این محصول یک سال زحمت میکشند، اما چیزی عایدشان نمیشود.
این موضوعی است که کارشناسان کشاورزی هم درباره آن توافق دارند.
مدیر جهاد کشاورزی این درباره این محصول میگوید: هر فردی برای احداث این واحدها متقاضی باشد جهادکشاورزی برای ارائه تسهیلات همراهی لازم را خواهد داشت.
کارگاهها و صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی نقش حمایت کننده دارد با ایجاد کارگاههای فن آوری و صنایع تبدیلی میتوان انجیر مهریز را به یک نام تجاری تبدیل کرد.