زالی:
در ۲۴ ساعت گذشته ۸۰۰ نفر در استان تهران به کرونا مبتلا شدند
فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران از ابتلای ۸۰۰ نفر در این استان در ۲۴ ساعت گذشته به بیماری کووید ۱۹ خبر داد.
دکتر علیرضا زالی در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «نوشدارو پیش از مرگ سهراب» در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما گفت: ۱۲۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه بستری شده اند.
وی افزود: شیب افزایش ابتلا به کرونا از دو هفته گذشته در تهران آغاز شده است و ابتدا تعداد مراجعه سرپایی و سپس بیماران نیازمند بستری و در مرحله بعد بیماران نیازمند به بخش مراقبتهای ویژه و فوت بر اثر کرونا در پایان هفته گذشته افزایش یافت.
دکتر زالی با بیان اینکه شرایط تهران از نظر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در شرایط پرخطر و بحرانی است، گفت: براساس نظر ستاد ملی مقابله با کرونا و ارایه مجوز به ستادهای استانی برای تعطیلی یک هفتهای بلافاصله ستاد مقابله با کرونای استان تهران در نامهای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین وزیر کشور، تقاضای اعمال این تعطیلات را کرد.
وی افزود: از آنجا که سقف این تعطیلات یک هفته است، در پایان هفته تحلیلهای آماری و همه گیری شناسی (اپیدمیولوژیک) انجام میشود تا در زمینه ادامه و یا تعلیق احتمالی آن تصمیم گیری شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران با بیان اینکه در جهان رفتارهای مراقبتی مردم دچار فراز و فرود میشود، گفت: از رسانهها تقاضا داریم تا با ارتقای دانش و نگرش مردم با فرهنگ سازی در زمینه رعایت مراقبتهای فردی (بازشستشوی دست ها، پرهیز از حضور در اجتماعات و استفاده از ماسک) را در تمام اوقات به دقت مراعات کنند.
دکتر زالی با بیان اینکه هرچند استفاده از دولت الکترونیک و دورکاری از چند سال گذشته آغاز شده است، افزود: امیدواریم باتوجه به شرایط بحرانی کنونی فرهنگ استفاده از دولت الکترونیک و دورکاری ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه نامههایی به تمام دستگاههای اداری، خدماتی، اجتماعی، انتظامی و نظامی در تهران به منظور استفاده از دورکاری در تمام موارد ممکن نوشته شده است، گفت: دورکاری موجب کاهش تردد در جامعه و همچنین ارتقای فرهنگ استفاده از آن در جامعه میشود.
دکتر زالی درباره اجرای طرح ترافیک نیز افزود: از آنجا که تحلیل سه هفتهای لغو طرح ترافیک همزمان با دورکاری و کاهش فعالیت کارمندان بود تحلیل دقیقی حاصل نشد، اما به نظر میرسد در کاهش تعداد سفر و حتی کاهش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی تاثیر چندانی نداشته باشد.
وی اضافه کرد: تصمیم ما بر آن است که به جای لغو طرح ترافیک روشهایی اتخاذ شود تا تردد در شهر به ویژه در ساعات اوج رفت و آمد با استفاده از روشهایی همچون دورکاری کاهش یابد.