اجرای طرح امنیت غذایی در ۸۱ هزار هکتار از مزارع آذربایجان شرقی
مسئول اجرای طرح امنیت غذایی آذربایجان شرقی گفت: این طرح برای پنجمین سال در ۸۱ هزار هزار هکتار از دیم زارهای استان اجرا می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، اسکندی افزود: آخرین سال اجرای این طرح با هدف افزایش تولید در مزارع دیم ۱۲ شهرستان استان اجرا می شود.
وی گفت: اجرای طرح امنیت غذایی در سال زراعی جدید برای گندم در سطح ۶۷ هزار هکتار ، جو هزار هکتار ، حبوبات ۵ هزار هکتار و علوفه ۲ هزار هکتار همزمان با کشت پاییزه آغاز شده است.
اسکندری هدف از اجرای این طرح را انتقال جدید ترین یافته های محققان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور به مزارع کشاورزان در آذربایجان شرقی بیان کرد.
مسئول اجرای طرح امنیت غذایی استان اضافه کرد: با اجرای این طرح تولید در مزارع دیم استان ۲۵ درصد افزایش یافته است و از جمله موفقیت های آن افزایش ۳۶ درصدی تولید گندم مزارع دیم هریس است.
اجرای طرح امنیت غذایی در آذربایجان شرقی چهار سال پیش در چهار شهرستان استان آغاز شد و سال زراعی جاری آخرین سال این طرح است.