به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت: بخش کشاورزی مازندران رتبههای برتر را در تولید ۲۰ محصول داراست و همچنین در بخش مکانیزاسیون توانسته رتبه نخست را با ضریب ۲.۹ بدست آورد.
نگهدار با بیان اینکه مازندران در تولید محصول سالم و ارگانیک در استان جایگاه نخست را داراست، افزود: با توجه به پتانسیل و ظرفیتهای خوبی که مازندران در زمینه تولید محصولات باغی دارد، سال گذشته ۱۳۵ هزار و ۹۲ تن پرتقال به ارزش ۵۸ میلیون دلار به کشورهای هدف و cis صادر شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته ۱۶۰ هزار و ۱۲۳ تن کیوی به ارزش ۱۱۳ میلیون دلار از استان مازندران به کشورهای همسایه صادر شد.
او به پرداخت تسهیلات تکلیفی و غیرتکلیفی بخش کشاورزی در سال جدید، گفت: سال گذشته ۱۳ هزار و ۴۹۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به ۵۱ هزار و ۷۵۲ نفر از متقاضیان پرداخت کردیم.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۳۷۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت کردیم، ادامه داد: هفت هزار و ۴۴۰ نفر از این تسهیلات بهرهمند شدند.
نگهدار با بیان اینکه در بحث سامانه سیتا که یکی از سامانههای تسهیلات تکلیفی بخش کشاورزی است، بهرهبرداران بعد از ثبت نام در این سامانه اقدام به دریافت تسهیلات میکنند، گفت: بخش کشاورزی مازندران در "بند الف تبصره ۱۸" از لحاظ تعداد معرفی متقاضیان رتبه سوم، انعقاد قرارداد رتبه چهارم و تعداد پرداختیها در رتبه ششم کشور قرار دارد.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: با توجه به خرده مالکی بودن اراضی کشاورزی مازندران باید از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی گذر کنیم و در این راستا باید ضریب مکانیزاسیون را در اراضی کشاورزی افزایش دهیم.
این مسؤول اضافه کرد: امسال ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه بخش مکانیزاسیون تخصیص پیدا کرد که با این تخصیص ۹۴۹ نفر از متقاضیان با اقدام حمایتی جهاد کشاورزی برای خرید دستگاه نشاکار، برداشت برنج و نوسازی واحدهای تولیدی به بانک معرفی شدند.