پخش زنده
امروز: -
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیشب در سفر به ساوه به صورت سر زده از وضعیت بیمارستان مدرس این شهر بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ دکتر جان بابایی در این بازدید با حضور در بخشهای درمانی و کرونای بیمارستان مدرس در جریان روند درمانی بیماران قرار گرفت.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده، علیرغم تحریم های ظالمانه ، پیش بینی های خوبی برای واردات واکسن آنفلوآنزا در نظر گرفته شده و در حال واردت هستیم.
جان بابایی در خصوص استفاده از واکسن آنفولانزا در گروهای مختلف افزود: افرادی که خطر ابتلای آنفولانزا در آنها ریسک بالایی دارند مانند زنان باردار ، افراد دارای بیماری های زمینه ای و بیماران خاص در الویت هستند.
او در خصوص زمان آغاز ایپدیمی بیماری آنفولانزا در کشور و همپوشانی با کرونا گفت: زمان دقیقی برای شیوع بیماری آنفلوآنزا نمی توان تعیین کرد ولی با شروع فصل پاییز ، موج جدیدی از این بیماری ایجاد می شود و در برخی موارد ، شاهد دو پیک شیوع انفلوآنزا هستیم.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: علائم آنفولانزا از کرونا قابل افتراق نیست و خوشبختانه با زیرساخت فراهم شده در زمینه ی آزمایشگاه ها ، امکان انجام تست هر دو بیماری وجود دارد و از این جهت نگرانی و کمبودی وجود ندارد.
جان بابایی گفت: پروتکل های درمانی آنفولانزا متفاوت از کرونا است ولی در عین حال علائم بالینی مشابهی دارند و درگیری ریه در بیماری کرونا شدیدتر است و با تمهیدات دولت در خصوص واردات واکس آنفولانزا ، می توان در پبش گیری از آن موثر واقع شود.
او با تاکید بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی تاکید کرد: اگر آحاد جامعه دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند، مطمئن هستیم که مشکل آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کرونا را دارد، امسال درگیری کمتری خواهیم شد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: وقتی که بتوانیم با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، مانع پیشرفت کرونا شویم ، از شیوع بیماری آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کوئید ۱۹ دارد، نیز قطعا جلوگیری خواهد شد.
دکتر جان بابایی در پاسخ به مشکلات سخت افزاری و کمبود ها در حوزه ی زیرساخت های درمانی شهرستات ساوه گفت: از لحاظ ساخت مراکز درمانی ، شهرستان ساوه عقب مانده است و باتوجه به رشد فزاینده ی جمعیتی ، نیازمند یک بیمارستان مجهز و شرایط بهتری است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: اکثر تخت های بیمارستانی در ساوه، فرسوده است و تسریع در احداث بیمارستان جایگزین ،ضروری است .
جان بابایی با اشاره به احداث اورژانس جدید در بیمارستان مدرس بیان کرد: بزودی یکدستگاه سی تی اسکن در بیمارستان مدرس نصب خواهد شد و این بیمارستان دارای دو سی تی اسکن خواهد شد و آمادگی داریم در فضای موجود، یک آی سی یو (ISU) مجهزتر در برای استفاده ی بیماران ایجاد نماییم.
او از بکارگیری پزشکان متخصص جدید در بیمارستان مدرس ساوه خبر داد و اضافه کرد: بخاطر شرایط کارگری، شهرساوه در حال رشد بوده و دولت و وزارت بهداشت مصمم به بهره برداری از بیمارستان در حال احداث است و تلاش خواهیم کرد این پروژه هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.