معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
تقسیم سهمیه استانی هفت میلیون دوز واکسن آنفولانزای کشور
سهمیه استانی، واکسن آنفولانزای کشور در حال تقسیم بین دانشگاههای علوم پزشکی است.
![تقسیم سهمیه استانی هفت میلیون دوز واکسن آنفولانزای کشور تقسیم سهمیه استانی هفت میلیون دوز واکسن آنفولانزای کشور](/files/fa/news/1399/7/2/5368216_280.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اولویت اول اختصاص واکسن آنفولانزا، افراد در معرض خطر شامل کادر درمان و بهداشت و پس از آن گروههای پرخطر شامل افراد بیش از ۶۰ سال و دارای بیماری زمینه ایی است.
کمال حیدری افزود: تزریق این واکسن برای کودکان ، خانمهای باردار، بیماران سرطانی و افرادی است که نقص ایمنی داشته، مسن و افراددارای بیماریهای مزمن تنفسی و قلبی، عروقی دارندبرای افزایش ایمنی بدن در برابر آنفولانزا لازم است.
وی اضافه کرد: باید توجه کرد که ضرورت برای تزریق واکسن آنفلوانزا برای همه وجود ندارد.
به گفته حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، واکسن آنفلوآنزا به هیچ عنوان برای بیماری کووید۱۹ ایمنی ایجاد نمیکند، اما با شروع فصل سرد سال در پاییز، احتمال همزمانی آنفلوآنزا و کرونا وجود دارد پس حتما باید واکسن آنفلوآنزا برای گروههای هدف و پرخطر تزریق شود.
آنفولانزای خفیف بیماری شبیه سرماخوردگی و البته با شدت بیشتری است ، این بیماری معمولا با آبریزش بینی، تب، بدن درد، گلو درد و سرفه شروع میشود و بدون درمان هم بهبود مییابد ، اما ممکن است در بعضی افراد شدت آنفلوآنزا بیشتر شود و حتی جان فرد را تهدید کند.