پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: ما امروز در شرایطی هستیم که میتوانیم سواد نظامی را صادر کنیم و توان نظامی را به دیگران انفاق نماییم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، روابط عمومی ارتش، حجتالاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی نماینده، ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در برنامه «یه روز تازه» درباره رسالت و کارکرد سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: این سازمان، متولی تقویت بُعد دینداری و ایمان رزمندگان است چرا که اگر چنانچه ارتش و یا نیروی مسلحی تمام تجهیزات را داشته باشد، اما از روحیه بالا و ایمان قوی برخوردار نباشد، این تجهیزات آهنپارهای بیش نخواهد بود و به نوعی فقط یک ارتش مکانیکی است.
وی افزود: آن کسی که میتواند این تسلیحات و تجهیزات را بهموقع، بجا و به مقدار لازم بکار ببرد همان کسی است که دارای روحیه و ایمان است و مدیریت و تقویت ایمان در ارتش برعهده سازمان عقیدتی سیاسی است که این مهم از طریق آموزش معارف قرآن، سخنرانی، مسجد، دعا و نیایش و برگزاری عزاداریها به دست میآید که این کار را همکاران بنده در سازمان عقیدتی سیاسی انجام میدهند تا ایمان کارکنان روز به روز بیش از پیش تقویت شود.
حجتالاسلام محمدحسنی خاطرنشان کرد: در حقیقت ما باید دو کار انجام بدهیم یکی موضوع تقویت و ارتقای بنیههای دینی و دومی هم افزایش بصیرت سیاسی. یعنی چنانچه اگر یک انسان مومن از لحاظ آگاهیهای سیاسی به روز نباشد ایمانش خیلی کاربردی نخواهد بود، زیرا بصیرت سیاسی به انسان دوست و دشمن را معرفی میکند. تا کسی ولو اینکه انسان خوبی هم باشد، اما نتواند دوست و دشمنش را تشخیص بدهد در مواقع بحران و خطر کم میآورد؛ لذا این واژه عقیدتی و سیاسی موضوع ارتقای مسائل دینی را تقویت میکند و واژه سیاسی هم بصیرت سیاسی و آگاهیهای به روز سیاسی نیروها را ارتقا میبخشد.
وی خاطر نشان کرد: ارتش ما یک ارتش متدین است و اینطور نیست که ما باشیم نیروها متدین باشند و ما نباشیم متدین نباشند. اینها ذاتا متدین هستند و عاشق معنویت و مکتب هستند، اما چون موضوع مکتب و بصیرت سیاسی نیاز به برنامهریزی دارد، برنامهریزی این کار به ما سپرده شده است. والّا باور کنید در بسیاری از مواقع که من با نیروهای عزیزمان برخورد میکنم میبینم که هم از لحاظ ایمانی از من قویتر و هم از لحاظ سیاسی آگاهتر هستند و سازمان ما بر این است تا این موضوعها را نظام بدهد. بالاخره یکی باید اینها را با هم هماهنگ کند تا به خوبی اجرا بشود.
او که از ۱۰ شهریورماه سال ۶۳ مشغول به خدمت در ارتش است با بیان اینکه شروع به خدمتش از همین پایگاه یکم شکاری مهرآباد و محل اجرای برنامه بوده است، گفت: خاطرات گوناگونی از این محل دارم و برای من حکم یک خانه را دارد. مثلا یکی از خاطراتم این بود که ۵۰۰ متر آن طرفتر مرکز عملیات بود و گردانهای خلبانی در آنجا مستقر بودند و من یادم نمیرود روزی بود که امیر محققی (که یکی از اسطورههای جنگ ما است و الان الحمدالله در قید حیات هستند) ما وقتی رفتیم به فرودگاه و کنار شیلتر، این خلبان عزیز تازه از پرواز و از یک عملیات جنگی بازگشته بودند و تمام لباسهایشان خیس از عرق بود و باید میرفتند برای استراحت و بعد دوباره برای ماموریت حاضر میشدند، اما بلافاصله از این هواپیما به هواپیمایی دیگر برای ماموریتی دیگر رفتند و این خلبان عزیز برای عشق به اسلام، میهن، نوامیس و شرف کشورمان خستگی را خسته کرده بود و یکی از خلبانان شجاع، نترس، ایثارگر و شهادتطلب بود و افتخاراتی زیادی را آفریدند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: هرگز یادم نمیرود هنگامی که آمریکاییها به خاطر پیروزی انقلاب اسلامی مجبور شدند از ایران فرار کنند، فکر میکردند ما به اینها التماس میکنیم که برگردید در حالیکه اینطوری نبود و وقتی رفتند ملت ما خودش را در همه زمینهها از جمله در رابطه با هواپیماهای شکاری پیدا کرد چرا که هواپیماهای شکاری را بایستی هر چند وقت یکبار بازآماد کرد تا بتوانند به پرواز دربیایند و آنها فکر میکردند کارکنان ما نمیتوانند این کار را انجام بدهند درحالیکه نیروهای ما دست بکار شدند و توانستند هواپیمای شکاری که از رده خارج شده بود را در همین شیلتر و در زمان مرحوم امیر خلبان سرتیپ هوشنگ صدیق و جناب سرهنگ حسین اعظمی بازآماد کرده و به پرواز درآوردند.