یک فوت کرونایی دیگر ثبت شد
با ثبت یک مورد فوت دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان بر اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تا کنون به ۵۷۷ نفر رسیده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مهدی محمدی رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی

استان گفت: در شبانه روز گذشته ۴۷ مورد بیمار مثبت بستری مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند و جمع موارد مثبت بستری به ۴۲۳۰ نفر رسید.
محمدی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۷۹ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند افزود: تعداد موارد فوت در اثر ابتلا قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان یک نفر میباشد که مربوط به شهرستان کنگاور است.
او تصریح کرد: با احتساب یک مورد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان باختگان در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تا کنون به ۵۷۷ نفر رسید.
محمدی در پیان یاد آور شد: از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون در استان دوازده هزارو ۲۳۵ نفر بستری و یازده هزار و ۲۸۰ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.
لازم به ذکر است در ۲۴ ساعت گذشته ۹۶ بیمار جدید با علائم بیماری کرونا در بیمارستانهای استان بستری شده و ۶۲ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده اند.