پخش زنده
امروز: -
با کسب ۲موفقیت برای دانشگاه فناوریهای نوین و دانشگاه آزاد سبزوار، افتخاری دیگر برای جامعه علمی و دانشگاهی سبزوار رقم خورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، پژوهش مشترک یک عضو هیأت علمی گروه علوم مهندسی دانشگاه فناوریهای نوین سبزوار و محققانی از دانشگاه ETS در مونترال کانادا، منجر به چاپ مقاله ای در مجله معتبر Journal of Materials Science and Engineering A ' شد.
دکتر حمیدرضا عزت پور محقق این طرح پژوهشی گفت: در این پژوهش تاثیر مکانیزم های ترمیم دینامیکی با توجه به نقش دوقولویی ها روی رفتار تغییر شکل گرم دما بالای سوپرآلیاژ پایه نیکل مونل 400مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: خواص مکانیکی قابل توجه این آلیاژ و مقاومت به خوردگی بسیار خوب آن در محیطهای نمکی و در برابر اسید سولفوریک و هیدروفلوئوریک باعث شده است تا این آلیاژ در صنایع دریایی، شیمیایی، ساخت مخازن نفت و مبدل های حرارتی کاربرد فراوانی داشته باشد.
همچنین رتبه علمی مجله علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار ارتقاء یافت .
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در این باره گفت: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» پس از ارزیابیهای دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی و كمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به كسب رتبه علمی «ب» شد.
دكتر محمدرضا سعیدیاصل افزود: این مجله وابسته به گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با همكاری انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران از سال 1388 كار خود را آغاز كرد.
وی كسب این موفقیت را مرهون تلاش استادان، پژوهشگران، دانشجویان و سایر دستاندركاران نشریه «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» واحد سبزوار دانست و گفت: این نشریه در حال حاضر با نشریات علمی دانشگاههایی همچون دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشكده علوم و صنایع غذایی در جایگاه «ب» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.
این نشریه دارای گواهی «اعتبار علمی-پژوهشی» است و پیش از این در بانك اطلاعات نشریات كشور (Magiran)، سامانه مركز ملی شاپا (ISSN)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مركز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است.