نظارت بر مزارع پرورش ماهیان گرم آبی در شهرستان کارون
بهمنظور کنترل و پیشگیری از بیماریهای آبزیان و براساس دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، بازدید، نمونهگیری، پایش و مراقبت از واحدهای پرورش آبزیان در طول سال انجام میگیرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: تولید و پرورش ماهیان گرمابی باید در شرایط کاملا بهداشتی و عاری از هرگونه بیماری و آلودگی انجام شود و لذا بایستی تمام نکات بهداشتی توسط پرورش دهندگان رعایت شود.
وی اظهار داشت: کارشناسان این اداره کل با همراهی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کارون با انجام بازدید از مراکز پرورش ماهیان گرمابی و همچنین نمونهبرداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی بر روند پرورش بهداشتی و بررسی احتمالی بیماریهای آبزیان در واحدهای آبزی پروری شهرستان نظارت دارند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان خوزستان با بیان اینکه پرورش دهندگان ماهی باید استخرهای پرورش ماهی را براساس اصول صحیح آماده سازی کنند، افزود: خشک کردن کف استخر، آهک پاشی، شخم زدن استخرهای خاکی، آبگیری مقدماتی همراه با کود دهی پایه از جمله این اقدامات به شمار میرود.
بیشتر بخوانید:منع صید میگوی ببری در صیدگاههای استان
مکی نیا در پایان توصیه کرد: پرورش دهندگان از ابتدای دوره نسبت به مدیریت صحیح پرورش مانند مدیر یت آماده سازی کود دهی و مدیریت غذا دهی و استفاده از مواد بهبود دهنده کیفت آب و استفاده از پروبیوتیکها در طول دوره و همچنین پیشگیری از بیماری اقدام نمایند.