تولید فرمولاسیون افزایش دهنده ماندگاری پستهتر در دامغان
برای نخستین بار در کشور فرمولاسیون محلول افزایش دهنده ماندگاری پستهتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، کاظمی دانشجوی رشته دکترای تخصصی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد در خصوص تولید این محلول گفت: یکی از معضلات و مشکلات صنعت کشاورزی ماندگاری اندک بسیاری از محصولات از جمله پسته تازه است که پس از چند روز آلودگی میکروبی ایجاد می کند و سلامتی انسان را به خطر میاندازد.
کاظمی گفت: با تولید این محلول که از خواص منحصربهفرد برخی نانو ذرات برای کنترل رطوبت و جلوگیری از آلودگی تولید شده است ، علاوه بر مانع رشد قارچهای میکروبی ماندگاری پستهتر را از ۵ روز به دو ماه افزایش میدهد.
این محقق برای تولید محلول ۲ سال کار تحقیقی انجام داده و این فرمولاسیون بهصورت پایلوت بر محصول پسته تازه در سال زراعی آزمایش شد .
محلول افزایشدهنده ماندگاری بسته به شماره ۹۸۲۴۶ سازمان ثبت اسناد املاک کشور ثبت شده است.