به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلويزيون بي بي سي، دولت انگلیس جریمه سنگینی برای کسانی تعیین کرده است که با وجود مثبت شدن نتیجه آزمایش ابتلا به کرونا، قوانین قرنطینه را زیر پا میگذارند.
این قانون از ۲۸ سپتامبر اجرایی میشود و کسانی که آن را زیر پا بگذارند با هزار پوند جریمه روبرو میشوند. در صورت تکرار، جریمه خاطیان به ۱۰ هزار پوند افزایش خواهد یافت.
پس از هشدارها درباره موج دوم شیوع کرونا در انگلیس، بوریس جانسون نخست وزیر این کشور به دنبال اعمال محدودیتهای جدیدی است.
در حالی که پیش از این نیز اهالی بخشهایی از انگلیس با محدودیتهایی روبرو بوده اند، از روز سه شنبه مقررات قرنطینه برای رستورانها و بارها در لانکاشایر و مرسی ساید اعمال میشود. پیش از این نیز محدودیتهای سختگیرانهای در مناطقی از شمال انگلیس اعمال شده بود. محدودیتهایی که حدود یک پنجم از جمعیت کشور را در بر میگیرد.
یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار بی بی سی گفت: من یکی از اقوام نزدیک خود را در نتیجه ابتلا به کووید از دست داده ام و از این رو میدانم مسئله تا چه اندازه جدی است.
برای نخست وزیر انگلیس که درباره موج دوم شیوع کرونا هشدار داده است، محدودیتها در لانکاشایر میتواند نمونهای از آنچه باشد که در آینده برای کل انگلیس در نظر گرفته میشود.
پل اسکالی، نماینده حزب محافظه کار در پارلمان انگلیس، در گفتگو با بی بی سی تصریح کرد: ما به دقت راههای جلوگیری از انتقال ویروس را بررسی کردیم. در شرایط فعلی ما دادههای بسیار بهتری در مقایسه با چند ماه قبل داریم و نگرانی از اعمال محدودیتهای لازم نداریم.
بوریس جانسون تلاش میکند مانع از اعمال قرنطینه سراسری شود، اقدامی که میتواند به زیان اقتصاد شکننده انگلیس تمام شود. از این رو هر طرحی که ظرف روزهای آینده از دفتر نخست وزیری بیرون بیاید، احتمالا حاوی ادامه کار مدارس و ادارات خواهد بود. با این حال نخست وزیر انگلیس میخواهد محدودیتهای فعلی به طور جدی اعمال شوند.
مشاوران علمی دولت گفته اند از هر پنج نفر، چهار تن قوانین قرنطینه را زیر پا میگذارند. از ۲۸ سپتامبر در انگلیس هر کسی که نتیجه تست کرونایش مثبت شود، موظف است خود را قرنطینه کند. کسانی که از این کار سرباز زنند در ابتدا با جریمه هزار پوندی روبرو میشوند و در صورت تکرار، جریمه میتواند به ۱۰ هزار پوند افزایش پیدا کند. همزمان پانصد پوند برای کمک به افراد کم درامد اختصاص یافته است تا موجب ترغیب مردم به رعایت قرنطینه شود.
یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار بی بی سی تاکید کرد که کسانی که با وجود علم به ابتلا به کرونا از خانه بیرون میروند باید جریمه شوند.
یکی دیگر نیز با اشاره به لزوم جریمه مبتلایانی که از خانه بیرون میروند گفت با این حال قوانین واقعا پیچیده هستند.
حزب کارگر نیز از محدودیتها برای کنترل شیوع کرونا حمایت میکند، اما معتقدند که اگر آنها در مسند بودند از اینجا شروع نمیکردند.
آنجلا راینر، معاون رهبر حزب کارگر، در این باره گفت: اگر دولت پیش از این سامانهای برای تست کرونا و ردیابی افراد مبتلا تعریف میکرد، میشد از این شرایط پرهیز کرد. اکنون، اما ما باید به اقدامات سختیگرانه متوسل شویم چرا که ویروس از کنترل خارج شده است.
در این شرایط وظیفه نخست وزیر برقراری تعادل میان سلامت مردم و اقتصاد است.