3 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت محصولات جالیزی
۷۴ هزار تُن محصول جالیزی در بیش از 3 هزار هکتار از اراضی استان برداشت میشود .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت : افق تولید محصولات جالیزی در این استان برای سال زراعی جاری ۷۴ هزار تُن در سه هزار و ۳۲۲ هکتار اراضی زیر کشت، است.
حیدر مرادی افزود : خیار ، هندوانه ، گرمک ، خربزه ، کدو عمدهترین محصولات جالیزی کشت شده در اراضی کشاورزی این استان است که بهره برداران شهرستانهای دهگلان ، قروه و کامیاران فعال در این حوزه هستند.
مرادی گفت : خیار با پیش بینی برداشت ۴۲ هزار تُنی بیشترین میزان تولید محصولات جالیزی را دارد که امسال در یک هزار و ۲۰۰ هکتار از مزارع دهگلان و قروه کشت شده و میانگین برداشت در هر هکتار آن حدود ۳۵ تُن است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود : هندوانه با ۳۰۰ هکتار سطح زیر کشت و میانگین تولید ۴۴ تُن در هر هکتار دومین محصول تولید شده جالیزی در این استان بوده و پیشبینی تولید آن ۱۳ هزار و ۲۰۰ تُن است.
مرادی یادآور شد: گرمک نیز به عنوان سومین محصول جالیزی اراضی استان شناخته میشود که در سال زراعی جاری یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی دیم برای کشت این محصول اختصاص یافته است.
وی تأکید کرد: پیش بینی برداشت این محصول با میانگین تولید هفت تن در هر هکتار حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ تُن برآورد میشود.
مرادی گفت: همه ساله برداشت این محصولات از اوایل مرداد آغاز و تا پایان مهر ادامه دارد اکنون برداشت گرمک به پایان رسیده و برداشت خیار، هنداونه و کدو نیز تازه آغاز شده است.