به کارگیری ظرفیتهای توسعهآفرین سنقر و کلیایی در راستای اشتغال و تولید
استاندار کرمانشاه در نشست ستاد اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان سنقر و کلیایی گفت: ظرفیتهای توسعهآفرین سنقر و کلیایی باید از حالت راکد خارج و وارد چرخه تولید و اشتغال زایی شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در این نشست به آسیبهای جدی کرونا به حوزه تولید و اشتغال
شهرستان سنقر و کلیایی اشاره کرد و اظهار داشت: این شهرستان باید متناسب با آسیبهای موجود از اعتبارات اشتغال زایی کرونا برخوردار شود تا خسارتهای وارده به واحدهای تولیدی و صنعتی تا حدودی جبران شود.
وی از واگذاری یک سالن چند منظوره متعلق به استانداری به شهرداری سنقر استقبال کرد و گفت: در صورتی که این سالن برای استفاده مردم و جوانان راه اندازی شود، استانداری علاوه بر واگذاری مجموعه، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان هم برای راه اندازی کمک میکند.
مدیر ارشد استان افزود: مشکل تخصیص آب این شهرستان نیز در یک نشست اختصاصی با حضور دستگاههای ذی ربط بررسی میشود و مشکلات سرمایه گذاریهای جدید در این حوزه را برطرف میکنیم.
استاندار کرمانشاه با استقبال از اجرایی شدن پروژه کارخانه فولاد در شهرستان سنقر و کلیایی اظهار داشت: اولویت اول ما ایجاد اشتغال است و علاوه بر تسهیل گری در مسیر این سرمایهگذاری بزرگ، کمکهای فنی و اعتباری هم در اختیار کارآفرین پروژه مذکور قرار خواهیم داد.
بازوند همچنین بر تسریع در اجرای پروژه پتروشیمی سنقر تاکید کرد و گفت: شرکت پتروشیمی کشور قول داده این پروژه انجام شود و در دیدار با مدیرعامل پتروشیمی کشور مشکلات این طرح را پیگیری خواهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه محرومیت زدایی هم تلاش میکنیم دهستانهای محروم شهرستان را شناسایی کرده و از ظرفیت بنیاد علوی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای رفع محرومیتها استفاده کنیم.
استاندار کرمانشاه گردشگری را ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه این شهرستان توصیف کرد و گفت: سدهای جامیشان و شهدا از ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری برخوردار است و در یک کارگروه ویژه زمینه سرمایه گذاریهای جدید در این مجموعهها فراهم میشود.
بازوند پروژه بزرگراه راه سنقر _ بیستون را یکی از مطالبات مردم این شهرستان برشمرد و گفت: راه و شهرسازی این پروژه را فازبندی کند تا در سفر دکتر نوبخت اعتبار لازم برای اجرایی شدن یک فاز مهم و محوری آن تامین شود.
مدیر ارشد استان کرمانشاه همچنین از فرش بافی به عنوان یک صنعت قدیمی در سنقر و کلیایی نام برد و گفت: با توجه به ریشه دار بودن این هنر در میان مردم منطقه، در صورت حمایتهای لازم میتوان اشتغال زیادی را حول محور فرش بافی ایجاد کرد.