به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، چند تن از صاحبان نیروگاههای مقیاس کوچک استان با تشریح جایگاه این نیروگاهها در پایداری شبکه برق در زمانهای پیک مصرف مشکلات خود را در دوبخش کشوری و منطقهای بیان کردند.
محدود بودن قراردادهای همکاری این تولید کنندگان با وزارت نیرو به مدت زمان ۵ سال و سردرگمی آنها در زمان اتمام قرارداد و نیز تاخیر در پرداخت برق تولیدی به میزان ۵ ماه یک بار از عمده مشکلات این تولید گنندگان در بخش کشوری است که آنها خواستار پیگیری مسئولان استان در این زمینه شدند.
بر اساس اعلام این تولید کنندگان هنوز این واحدها در لیست تولید کنندگان صنعتی قرار نگرفته و این موضوع باعث مشکلات جانبی در زمانهای ثبت سفارش و اخذ تسهیلات به وجود آورده است.
همچنین این تولید گنندگان خواستار رفع مشکلات آنها در زمینههای محیط زیست، صدور پروانه و تامین گاز شدند.
رییس اتاق بازرگانی استان یزد گفت: در این نشست مصوب شد درخصوص مباحث کشوری این نیروگاهها یعنی قرادادهای ۵ ساله و تاخیر در بدهی نیروگاهها مراتب در داخل استان و مرکز کشور پیگیری و برای رفع آن اقدام شود.
قمی افزود: همچنین در خصوص سایر مشکلات این تولید کنندگان از جمله تخصیص زمین به این نیروگاهها در شهرکهای صنعتی مقرر شد این مباحث با حضور نمایندگان این نیروگاهها بررسی و پس از پیگیری از مرکز برای رفع آنها اقدام شود.
استاندارهم در این نشست گفت: به رغم تولید خوب برق در استان، هستند نقاطی که مشکل برق داریم و این نکته میتواند برای بخش خصوصی که طالب سرمایه گذاری هستند قابل توجه باشد.
طالبی همچنین در خصوص تعطیلی برخی از واحدهای فولادی در استان گفت: ما تاکنون هیچ واحد تولید فولاد فعال یا دارای پیشرفت فیزیکی خوب را در استان تعطیل نکردیم.
وی تعطیلی برخی از این واحدها را مربوط به واحدهایی دانست که یا کارهای زیر بنایی خود را هم انجام نداده اند یا حتی زمین هم برای سرمایه گذاری تحویل نگرفتند که طبق مجوز آنها را باطل کردیم و زمین تحویلی را از متقاضیانش برگرداندیم.
استاندار تاکید کرد: چند واحد دیگر در این زمینه داریم با پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۳۰ درصد، که بر آنیم با مشاوره و تعامل به هر شهرستان به منظور جلوگیری از تبعات احتمالی آن تصمیم گیری شود.