انتخابات آمریکا در سایه کرونا، اعتراضات و رکود اقتصادی؛
تشدید رقابت بر سر ورود به کاخ سفید؛ ۴۸ روز مانده به انتخابات
دونالد ترامپ که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به شدت به دنبال جلب نظر مردم این کشور است، همچنان با فریبکاری ترفندهای مختلفی را اجرایی میکند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛"دونالد ترامپ"، رئیسجمهوری آمریکا در حالی با به راه انداختن تبلیغات نمایشی در حوزه سیاست خارجی به شدت به دنبال جلب آرای مردم آمریکا پیش از انتخابات ۲۰۲۰ اين کشور است که اثبات شده هدفش منافع شخصی بوده و به دنبال صلح جهانی نیست.
دونالد ترامپ در حالی روز سهشنبه میزبان مراسم امضای توافق سازش میان امارات و بحرین بود که اهداف انتخاباتیاش در این رویداد نسبت به مسائل دیگر برجستهتر است.
وزیران خارجه امارات و بحرین روز گذشته با "بنیامین نتانیاهو" نخستوزیر رژیم صهیونیستی پیمان عادی سازی روابط با این رژیم را با حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا کردند تا روند خیانت به آرمان مردم فلسطین را تکمیل کنند.
عبدالله بن زاید آل نهیان از طرف امارات متحده عربی، عبدالطیف بن راشد الزیانی وزیر خارجه بحرین از یک سو و نخست وزیر رژیم صهیونیستی از سوی دیگر این توافق را در کاخ سفید به امضا رساندند.
در ابتدا توافق همکاری میان امارات و رژیم صهیونیستی با واسطهگری ترامپ به امضا رسید و سپس توافق مشابهی بین بحرین و رژیم اشغالگر امضا شد.
ترامپ در حالی طی این مراسم مدعی شد که توافقهای بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی میتواند به صلح واقعی منجر شود که بسیاری از کارشناسان معتقدند این توافقها نه تنها منجر به صلح در منطقه نخواهد شد بلکه تنشها را تشدید خواهد کرد.
کارشناسان با توجه به شکستهای پیاپی سیاستهای واشنگتن در سالهای اخیر و ناامیدی دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا از پیروزی در انتخابات پیش رو این اقدام را در راستای تبلیغات انتخاباتی وی میدانند.
گاف جدید جو بایدن در سخنرانی فلوریدا
نامزد دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در سخنرانی خود به اشتباه از ایران به جای عراق استفاده کرد.
آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا
۴۸ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجیها نشان میدهد که تا امروز چهارشنبه ۱۶ سپتامبر، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، ۷ ممیز و يک دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجیهای صورت گرفته رسانههای آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آنها را ارائه میکند گزارش داد بایدن با ۵۰.۰ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۲.۹ درصد پیش است.
رسانههای معتبر آمریکا هم در نظرسنجیهای جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر میدهند.
بر اساس نظرسنجیهای پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن 45 درصد و ترامپ ۳۹ درصد، شبکه خبری فاکس نیوز (Fox News) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، موسسه اکونومیست (The Economist) بایدن ۵۲ درصد و ترامپ ۴۳ درصد،موسسه منموته (Monmouth) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۴ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۶ درصد و شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۴۹ رصد و ترامپ ۴۳ درصد، را نشان میدهد.
نتایج نظرسنجیها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بارها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجیها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجیها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوریخواهان در نظرسنجیها شرکت نمیکنند.
علیرغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجیها را باید در پی بیتفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا
در حالی که ۴۸ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردیدها و گمانهزنیهای بسیاری پدید آورده است.
ادعای جدید دونالد ترامپ درباره درمان کرونا
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که ویروس کرونا بدون واکسن هم از بین میرود.
سایه اعتراضات بر انتخابات آمریکا
نزدیک به ۴۸ روز به انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهرهای مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهرهای مختلف آمریکا که نتیجه تبعیضها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمکها و حمایتها در این رابطه برای سفید پوستان انجام میگیرد و سیاه پوستان از این کمکها کمتر برخوردار هستند و این تبعیضها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشکآور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمتآمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
ادامه اعتراضات به نژادپرستی در شهرهای مختلف آمریکا
در ادامه اعتراضات به نژادپرستی در آمریکا، شهرهای مختلف این کشور از جمله فیلادلفیا، نیویورک و کالیفرنیا صحنه تجمع و تظاهرات بود.
سایه بحران اقتصادی بر انتخابات آمریکا
همهگیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیونها نفر را به دنبال داشته است.
جدیدترین گزارشها در آمریکا نشان میدهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهرهمندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیشبینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
افزایش بهای نفت در بازار نیویورک
بهای نفت در پایان معاملات روز گذشته بازار نیویورک، به علت وقوع طوفان سالی در خلیج مکزیک و افزایش شاخص تولیدات صنعتی در چین افزایش یافت.