مدارس قم تا اطلاع ثانوی غیرحضوری است
استاندار قم گفت: با توجه به وضعیت کرونا در استان مدارس برای ارائه خدمات آموزشی باز است، اما کلاسها تا اطلاع ثانوی به صورت غیرحضوری برگزار می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، سرمست با اشاره به اینکه تمامی تصمیمات از مجاری تخصصی حوزه سلامت گرفته می شود گفت: ابتلای حتی یک دانش آموز به بیماری کرونا از حساسیت بالایی برخوردار است و برای کم کردن دغدغه والدین آموزشها به صورت غیرحضوری انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه در این مدت آموزش به هیچ عنوان تعطیل نیست و تنها شکل آموزش فرق می کند افزود: در دانشگاهها نیز اصل به آموزشهای مجازی است، اما به فراخور و با توجه به لزوم حضور دانشجویان در کلاسهای عملی، دانشگاهها باید ترکیبی از آموزشهای حضوری و عملی ارائه دهند.
استاندار همچنین به لزوم دورکاری کارمندان و شاغلین در نهادها و دستگاهها تاکید کرد و گفت: معاون سیاسی امنیتی استاندار مستقیما بر حسن اجرای این موضوع نظارت خواهد کرد.
وی به توفیق استان در کنترل موج اول بیماری کرونا در اسفند پارسال و فروردین امسال اشاره کرد و گفت: برای کنترل این بیماری در موج جدید باید تدبیری همه جانبه در موضوعات مختلف فرهنگی اقتصادی مذهبی و آموزشی گرفته شود.
قم در آغاز موج سوم بیماری کرونا...
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه از شروع پیک سوم کرونا در روزهای گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۵۷۰ بیمار کرونایی در بخشهای مختلف درمانی بستری هستند که ۱۰۵ نفر از آنها در وضعیت شدید و نگران کننده ابتلا به این بیماری قرار دارند.
دکتر قدیر با بیان اینکه تنها در ۲ روز گذشته بیش از ۲۰۰ بیمار ابتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شده اند افزود: درحال حاضر شاهد کاهش تاب آوری نظام پزشکی و همچنین خستگی مردم در رعایت دستورالعملهای بهداشتی هستیم و این موضوع باعث اوج گیری مجدد کرونا شده است.
وی با تاکید بر لزوم دورکاری در ادارات و برگزاری کلاسهای آموزشی به صورت غیرحضوری افزود: کنترلها باید بر آرامستانها افزایش یابد چراکه هرچند برگزاری مراسم ختم و تجمعات ممنوع است، اما شاهد تجمع گسترده مردم در آرامستانها هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم نیز از افزایش تشخیص بیماری در تستهای گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا خبر داد و گفت:نزدیک به ۷۰ درصد از افرادی که در حال حاضر تست کرونا میدهند به این بیماری مبتلا هستند.
دکتر محبی با اشاره به بستری شدن ۵۷۰ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی گفت: متاسفانه در این مدت شاهد اوج گیری مرگ و میرها بر اثر ابتلا به این بیماری هستیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش قم نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر ۹۷۲ مرکز آموزشی دولتی و غیردولتی در استان فعالیت میکنند که تاکنون ۶۸۶ مورد از آنها بازدید و موارد بهداشتی به آنها تذکر داده شده است.
وی همچنین از تجمع فراوان مردم و والدین در مراکز پیشخوان برای دریافت سیم کارتهای شبکه شاد خبر داد و گفت: باید هرچه سریعتر روند واگذاری این سیم کارتها به مدارس سپرده شود.
ویروس کرونا ترکیبی از بیماری های آنفولانزا، HIV، هپاتیت و سارس ...
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز که در این جلسه حضور داشت با اشاره به شیوع کرونا در بین کودکان گفت: دستکم ۵ درصد از مبتلایان به کرونا کودکان هستند و شیوع بیماری در بین این افراد چرخه بیماری را گسترش خواهد داد.
جانبابایی با اشاره ساختار ویروس کرونا گفت: این ویروس ترکیبی از بیماریهای آنفولانزا، HIV، هپاتیت و سارس است و به همین دلیل شاهد تجویز داروهای این دسته از بیماریها برای درمان کرونا هستنیم.
وی با تاکید براینکه کرونا تا این لحظه هیچ درمان قطعی ندارد گفت: تنها راه محافظت از این بیماری رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.
جانبابایی با اشاره به اینکه شاهد گسترش علائم گوارشی این بیماری هستیم افزود: این ویروس تا ۳ ماه بعد از ابتلا نیز توسط مدفوع دفع می شود و می تواند از طریق سرویسهای بهداشتی منتقل شود.
وی با اشاره به برخی یافتههای غلط درمورد کرونا گفت: در ابتدا گمان میکردیم با گرم شدن هوا شدت ابتلا به این بیماری کاهش یابد، اما درست عکس این باور اتفاق افتاد و شاهد اوج گیری بیماری در استانهای گرمسیر خوزستان، بوشهر و هرمزگان در تابستان امسال بودیم.
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه به تجربه ارزنده نظام بهداشت و درمان کشور در مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: با گذشت ۷ ماه از شناسایی و تشخیص اولین مبتلایان به کرونا نظام پزشکی ما به خوبی با این بیماری مقابله کرده و مردم نیز باید با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به کادردرمانی کمک کنند.