تقویت صنایع تبدیلی در اصفهان
سه واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در غرب اصفهان، سالانه ۷۲ هزار تن محصول سیب زمینی کشاورزان را جذب میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه در غرب استان اصفهان ، سه واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی مشغول به فعالیت هستند گفت: این صنایع تبدیلی در شهرستانهای فریدن، فریدونشهر و بویین میاندشت سالانه ۷۲ هزار تن محصول سیب زمینی کشاورزان را جذب میکند.
منصور قماشی افزود:۱۲ واحد صنایع تبدیلی سیب زمینی در غرب استان اصفهان مجوزهای لازم برای فعالیت را دریافت کردهاند که پس از بهره برداری، میزان جذب سیب زمینی از کشاورزان غرب استان در این صنایع تبدیلی به ۱۰۹ هزار و ۷۰۰ تن افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه سیب زمینی تولید شده در غرب استان اصفهان به صورت تازه به مصرف میرسد، گفت: بخش مازاد در صنایع تبدیلی سیب زمینی مانند فرنچ فرایز، چیپس و غذاهای آماده مانند الویه جذب میشود.
قماشی با اشاره به اینکه تعدادی از صنایع تبدیلی استان اصفهان تا قبل از سال ۹۲ از سازمان صمت مجوز دریافت کردند، افزود: از آنجا که در دهههای اخیر سازمانهای متعددی مجوز صنایع تبدیلی را صادر میکردند آمار دقیقی از فعالان این حوزه در دسترس نیست.
وی محصول صنایع تبدیلی در حوزه محصول گوجه فرنگی در استان اصفهان را به یک واحد محدود دانست و گفت: تنها واحد صنعت تبدیلی با مجوز سازمان صنعت معدن و تجارت محصول گوجه فرنگی را به رب تبدیل میکند.