به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای «دکتر قدیر رجب زاده» گفت: این مؤسسه پارسال با عقد ۲۱ قرارداد همکاری با واحدهای صنعتی و همچنین ۲۵ قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی، با رشد ۱۰۰ درصدی درآمد اختصاصی مواجه بوده است.
وی افزود: مؤسسه امسال، تعداد ۹۵ قرارداد همکاری در زمینههای پژوهشی، تحقیق و توسعه، مشاوره خدمات فنی و مهندسی در دست اجرا دارد.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و آزمایشگاه معتمد سازمان حفاظت و محیط زیست به ارائه خدمات آزمایشگاهی میپردازد، افزود: مدت اعتبار قراردادهای ارائه خدمات آزمایشگاهی ۳ سال است که با انعقاد ۲۵ قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی در سال ۹۸ هم اکنون ۷۸ قرارداد در این مؤسسه در دست اجرا است.
آقای رجب زاده در خصوص نحوه ارائه خدمات در این مؤسسه به صنایع غذایی گفت: همکاری این مؤسسه با صنعت از طریق عقد قراردادهای تحقیق و توسعه کارخانجات صنعتی، خدمات فنی و مهندسی، طرحهای پژوهشی و خدمات آزمایشگاهی انجام میشود.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: قراردادهای خدمات فنی و مهندسی شامل ارائه مشاوره و خدمات فنی برای ارتقاء بازده تولید از جنبه کیفیت محصول، اصلاح فرآیند تولید یا طراحی یک محصول جدید است.
آقای رجب زاده همچنین در مورد قرارداد طرحهای پژوهشی افزود: این قراردادها از پیشنهاد ایده شروع شده و تا تحویل نمونه اولیه به سفارش دهنده ادامه دارد.
وی گفت: انعقاد قراردادهای تحقیق و توسعه کارخانجات صنایع غذایی از دیگر خدمات مؤسسه به بخش خصوصی است که بر اساس آن نماینده R&D واحدهای صنعتی به منظور بهره برداری از تجهیزات آزمایشگاهی و مشاورههای تخصصی در مؤسسه مستقر میشود.
وی افزود: انعقاد قرارداد طرحهای پژوهشی با استقبال بیشتری از سوی صنایع غذایی مواجه شده است، زیرا در قالب این قراردادها علاوه بر تولید محصول نوآورانه، ریسک کمتری نسبت به خرید دانش فنی متوجه بخش خصوصی خواهد شد