وب گردی
کلام وحی؛ سوره طلاق
سوره مبارکه طلاق شصت و پنجمین سوره قرآن است که ۱۲ آیه دارد.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما، در بیان آیه «من یتق الله...» هر کس تقوای الهی پیشه کند و از گناه دوری نماید، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد و هر کس بر خدا توکل نماید، خدا او را کفایت میکند و خداوند فرمان خود را به انجام میرساند و خدا برای هر چیزی اندازهای داده است.
شصت و پنجمین سوره مدني قرآن کریم
از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روایت است:"هر کس سوره طلاق را قرائت نماید. در حال بقا و پایداری بر سنّت پیامبر خدا صلی الله علیه و آله وسلم خواهد مرد."
در سخنی از امام صادق علیه السلام روایت شده است: "هر کس سوره طلاق و تحریم را در نمازهای خود قرائت کند خداوند در روز قیامت او را از ترس و خوف و حزن و اندوه در امن میدارد و از افتادن در آتش معاف میدارد و او را به خاطر تلاوت این دو سوره وارد بهشت میکند و این دو سوره او را حفظ میکنند. زیرا متعلق به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم میباشند."
آثار و برکات سوره طلاق
۱) بهبود بیماری و ادای قرض و بدهکاری
روایت شده است که قرائت این سوره برای بهبود بیماری و ادای قرض و بدهکاری مفید است.
۲) گشایش کارها
به تجربه رسیده است که هرکس هر روز به خواندن آیه مبارکه «من یتق الله...» «آیات ۳-۲» سوره طلاق همت کند مهمات و گشایش امورات بسته خود را خواهد دید.
۳) جهت رفع گرفتاری
یک هفته هر شب بعد از نماز عشاء دو رکعت نماز بدین کیفیت بخواند. در رکعت اول بعد از حمد آیه «من یتق الله» آیه ۳-۲ سوره طلاق را ۲۵ بار بخواند.
تلاوت تحقيق سوره طلاق با صداي عبدالباسط
درباره آیه «من یتق الله...»
ترجمه آيه :هر کس تقوای الهی پیشه کند و از گناه دوری کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد و هر کس بر خدا توکل نماید خدا او را کفایت میکند و خداوند فرمان خود را به انجام میرساند و خدا برای هر چیزی اندازهای داده است.
این آیه از امید بخشترین آیات قرآن کریم است که تلاوت آن دل را صفا و و جان را نور میبخشد در حدیثی از ابوذر غفاری نقل شده که حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:من آیهای را در قرآن میشناسم که اگر تمام انسانها دست به دامن آن زنند برای حل مشکلات آنها کافی است پس آیه فوق را سه مرتبه با تکرار تلاوت فرمود؛ و در حدیث دیگر فرمود:خداوند پرهیزگاران را از شبهات دنیا و حالات سخت مرگ و شدائد روز قیامت رهایی بخشید. البته مفهوم آیه این نیست که انسان دست از تلاش و کوشش بکشد.
چنانچه حضرت صادق علیه السلام فرمود:وقتی آیه فوق نازل شد عدهی درها را به روی خود بسته و رو به عبادت آوردند و گفتند خداوند روزی ما را عهد ه دار شد. این خبر به گوش پیغمبر رسید کسی را نزد آنها فرستاد که چرا چنین کرده اید هر کس چنین کاری کند دعای او مستجاب نمیشود بر شما باد بر کار و تلاش همراه با تقوا.