• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری

کمک ۱۰ میلیون فرانکی به هلال احمر برای درمان بیماران کرونا

رئیس جمعیت هلال احمر: ۱۰ میلیون فرانک از سوی جمعیت‌های ملی برای کمک به بیماران کرونایی در ایران اختصاص یافته است و به زودی در اختیار هلال احمر قرار می‌گیرد.

کمک ۱۰ میلیون فرانکی به هلال احمر برای درمان بیماران کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کریم همتی با اشاره به حضور در روستا‌های محروم سیستان و بلوچستان و اجرای طرح «نذر آب ۳»، افزود: توجه به رفع مشکل فرهنگی در شهرستان‌های سیستان و بلوچستان بسیار حائز اهمیت است. هلال احمر با توجه به وظیفه و رسالت ذاتی خود، برای خدمت به مردم این استان و رفع مشکلات آن‌ها تلاش می‌کند.
وی ادامه داد: به همین دلیل، خیرین و همکاران ما در هلال احمر استان تهران تلاش بسیاری برای بهتر شدن اوضاع زندگی در مناطق محروم شهرستان خاش استان داشته‌اند.
همتی افزود: ۴۰۰ میلیون فرانک از سوی جمعیت‌های ملی برای کمک به بیماران مبتلا به کرونا در سراسر جهان در نظر گرفته شده که از این میزان، ۱۰ میلیون فرانک به ایران اختصاص یافته است و به زودی در اختیار هلال احمر ایران قرار می‌گیرد.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مشکلات و انتظارات جوانان و امدادگران به حق بوده؛ چراکه کم و کاستی‌هایی به وجود آمده است، تاکید کرد: باید تلاش کنیم همراهی جوانان و امدادگران را حفظ کنیم، موضوع کمبود نیرو‌ها و ریزش آنها، بسیار جدی است که با همفکری صاحبان اندیشه باید این مشکل را برطرف کرد.
وی در این جلسه و بنابر درخواست معاون امداد جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، از اختصاص سه دستگاه خودروی کامیونت، ۲ قایق و یک تریلر به این جمعیت خبر داد.

 دیدار همتی با فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور 

همتی در دیدار با سردار کرمی، فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور، گفت: ما خواهان همکاری خوب با قرارگاه قدس جهت حل مشکلات مردم خصوصا محرومان هستیم.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: هم جمعیت هلال احمر و هم قرارگاه قدس ظرفیت‌های بالایی برای خدمت به مردم دارند و امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف و همکاری متقابل این ظرفیت‌ها را مضاعف خواهد کرد. ما از ظرفیت‌های خیرین و داوطلبان برای رفع محرومیت‌های مردم براساس فلسفه و حس انسان‌دوستی که از ارکان مهم شکل گیری جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ است، استفاده می‌کنیم.
وی تاکید کرد: علاوه بر کمک‌های انسان دوستانه، ضرورت دارد که جمعیت هلال احمر و قرارگاه قدس در موضوع فرهنگ‌سازی و تاب آوری اجتماعی خصوصا در مناطق محروم ورود کنند. آموزش سبک زندگی ایرانی- اسلامی و آموزش‌های همگانی از جمله موارد مهمی است که نیاز است با هم افزایی جمعیت هلال احمر و قرارگاه قدس دنبال کنیم.
سردار کرمی نیز در این دیدار با تقدیر از نگاه ویژه همتی، افزود: این تفکر اساسی که از ظرفیت‌های یکدیگر برای رفع مشکلات مردم استفاده کنیم، تفکری درست و جهادی بوده، چراکه جزیره‌ای عمل کردن هیچگاه جواب نداده است. توجه به فرهنگ و تعریف پیوست فرهنگی برای همه اقدامات ضرورت اساسی است.
فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور افزود: زیرساخت‌های خوبی در استان سیستان و بلوچستان ایجاد شده است، اما برای بهره برداری درست، نیاز به فرهنگ سازی مناسب داریم. هم مرزی با پاکستان، بندر چابهار و سواحل مکرون از جمله ظرفیت‌های خوب این استان است.
سردار کرمی افزود: جمعیت هلال احمر ورود بسیار خوبی در رفع مشکلات مردم مناطق محروم داشته است و همه ما تلاشمان کارآمدی نظام اسلامی است. سپاه آمادگی دارد دوشادوش جمعیت هلال احمر برای مرتفع ساختن مشکلات و کار‌های ماندگار فرهنگی گام بردارد.
وی گفت: وجود حاشیه نشینی در زاهدان یک معضل بوده که لازم است با برنامه ریزی مناسب و ریشه یابی درست و فرهنگ سازی و اشتغال آفرینی، این معضلات را حل کنیم. اگر جمعیت هلال احمر و سپاه با کمک نهاد‌های آموزشی بتوانند در این راه قدم بردارند بسیاری از معضلات حل خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نهضت پاسخگویی مسئولان به مردم
جاده های فریمان بازگشایی شد
افتتاح واحد طلای هیرد با دستور رئیس‌جمهور
تداوم درخشش تیم هندبال آذربایجان شرقی در روز سوم لیگ آیندگان
مصاف ناپلی‌ها با میلان و بولونیا با اینتر
توقیف خودروهای حامل احشام فاقد مجوز در لارستان
کوچ اجباری تولیدکننده یک سوم شمش آلومینیوم کشور به خارج از شهر
نمایش اقتدار بسیجیان کردستانی در رزمایش الی بیت المقدس ۱۶
ضرورت ساخت آرامستان در شهر صدرا
پایان مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان آذربایجان غربی
ضرورت پذیرش تفاوت‌ها و توانمندسازی زنان دارای معلولیت
پرینت سه‌بعدی؛ موتور تحول صنایع کلیدی
حضور دو داور زنجانی در لیگ آینده سازان جودو کشور
انتشار ۲۰۰ هزار پیام دیگر نفتالی بنت توسط حنظله
اجرای طرح آرامش در شهر هشترود
کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها با استفاده از فناوری‌های نو
اسکان اضطراری ۳۰۰ مسافر در بخش احمدآباد مشهد
کنترل بازار نیازمند همکاری همه نهاد‌های نظارتی
بستری شدن۱۹۲ بیمار با علائم تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد
آغاز بارش‌های شدید برف و باران از امشب در سطح استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)