بر اساس ارزیابیهای موسسات جهانی
کمتر از نيم قرن ديگر، اسلام نخستین دین جهان با بیشترین پیرو
با ورود به نیمه قرن بیست و یکم، مسلمانان بیشترین جمعیت دینی جهان را تشکیل خواهند داد و شمار آنها بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۶۰ از یک میلیارد و هشتصد میلیون به بیش از سه میلیارد نفر افزایش خواهد یافت.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پايگاه اينترنتي الخليج الجديد، دین مبین اسلام تا سال دو هزار و شصت میلادی به نخستین دین جهانی با بیشترین پیروان تبدیل خواهد شد.
بر اساس ارزیابیهای سازمانها و موسسات جهانی آمار، دین مبین اسلام با میانگین رشد چشمگیر به نخستین دین جهانی تبدیل خواهد شد و مسلمانان از لحاظ تعداد از مسیحیان جهان پیشی خواهند گرفت.
بر اساس این گزارش، همزمان با حلول نیمه قرن بیست و یکم، مسلمانان بیشترین جمعیت دینی جهان را تشکیل خواهند داد و شمار آنها بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۶۰ از یک میلیارد و هشتصد میلیون نفربه بیش از سه میلیارد نفر افزایش خواهد یافت و از سی و یک درصد رشد به هفتاد درصد رشد خواهد رسید.
این منبع با طرح پرسشی در خصوص علت سریع رشد دین مبین اسلام چیست؛ افزود: بر اساس آمار مرکز نظرسنجی پیو، چند عامل باعث گسترش اسلام شده است بگونهای که در اعلب کشورها گرایش از دین اسلام به سمت و سوی ادیان دیگر بسیار کم شده و چه بسا اصلا از بین رفته است. مناطقی که پیروان دین اسلام در آنها سکونت دارند طی دهههای آینده بویژه در خاورمیانه و کشورهای آفریقایی با رشدی چشمگیر روبرو خواهند شد.
نکته دیگر اینکه مسلمانان در مقایسه با پیروان ادیان دیگر سن کمتری دارند بطوریکه میانگین سن آنها بر اساس آمارهای سال ۲۰۱۵ به ۲۴ سال میرسد که در مقایسه با پیروان ادیان دیگر میانگین بسیار کمی به شمار میآید.
این درحالی است که میزان زاد و ولد در میان زنان مسلمان ۲.۹ و در میان همه غیر مسلمانان ۲.۲ است و مسیحیان بعد از مسلمانان در رتبه بعدی قرار دارند.