به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان،استاندار خوزستان با اشاره به جبران خسارات مدارس سیل زده استان گفت: ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع وزارت نفت، ۴۰۰ میلیارد ریال از منابع ملی و نوسازی مدارس و ۱۰۰ میلیارد ریال هم از اعتبارات استانی صرف این طرحها شده است.
وی بیان کرد: در مناطق سیل زده آسیبهایی که به مدارس وارد شده بود جبران شد و مناطقی که نیاز به مدارس جدید داشتند نیز فضای آموزشی مورد نیاز احداث شد، همچنین در مناطقی که آسیبها جزیی بود، طرحهای بهسازی اجرا شد.
استاندار خوزستان اظهار داشت:علاوه بر تعمیر، تجهیز و نوسازی، ۲۰۰ کلاس درس جدید هم در این مناطق ساختیم و شرایط مناطق سیل زده در مدارس نسبت به قبل از سیل هم بهبود پیدا کرد.
وی افزود: اعتبارات نوسازی مدارس از ۷۵۰ میلیارد ریال در سال ۹۵ به سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۹ افزایش یافته است.
شریعتی بیان کرد:پارسال هزار و ۳۳۰ کلاس درس در استان بهره برداری شد و امسال نیز در استان یک هزار و ۱۰۰ کلاس دیگر افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به تعداد طرحهای حوزه آموزش و پرورش، این اقدامها را در سطح استان جهادی و با هدف تحول در زیرساختهای تعلیم و تربیت موثر دانست.
شریعتی با بیان اینکه سایر طرحهای این حوزه در راستای تجهیز، نوسازی و ساخت و تعمیر مدارس با جدیت و سرعت درحال انجام است. گفت:آموزش و پرورش را اساس و محور توسعه میدانیم و بر همین اساس خدمات این بخش رشد داشته است.
وی اضافه کرد:در هوشمندسازی کلاسها اهتمام جدی داریم. در شرایط کرونایی نیز برای خرید تبلت برای دانش آموزان برنامهریزی و از منابع مختلف استفاده خواهد شد و خرید حدود ۱۰ هزار تبلیت برای دانش آموزان استان هدفگذاری شده است.
بیشتر بخوانید:تلاش برای توسعهی زیرساختهای آموزشی در استان
شریعتی جمع آوری مدارس سنگی در سطح استان را از دیگر اقدامهای جهادی دانست و گفت:جمع اوری کلاسهای سنگی در استان آغاز شده و در مدت زمان سه سال این کلاسها تغییر ساختار خواهند داد.
استاندار خوزستان افزود: یک هزار و ۳۰۰ کلاس سنگی در مناطق کوچ رو یا صعب العبور استان هستند که تبدیل به کلاس پیش ساخته و یا کلاس کانکسی میشوند.
وی گفت: برای شروع، امسال ۳۰۰ کلاس درس از این تعداد، تغییر و شرایط مناسبی پیدا خواهند کرد.