امسال در تبریز؛
راه اندازی آزمایشگاه رانشگر الکتریکی فضایی
رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز گفت: آزمایشگاه رانشگرهای فضایی به عنوان نخستین آزمایشگاه رانشگرهای الکتریکی امسال در تبریز راه اندازی می شود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رضایی حقیقت با اشاره به طرحهای توسعه زیرساختهای عمرانی و تجهیزات آزمایشگاهی رانشگرهای فضایی ادامه داد: این طرحها عنوان اصلیترین برنامههای توسعهای فناوریهای فضایی در شمالغرب کشور در تبریز پیگیری و اجرا می شود.
وی افزود: طرح آزمایشگاه رانشگرهای فضایی نخستین آزمایشگاه رانشگرهای الکتریکی در کشور و حتی منطقه است که میتواند نیازهای اساسی کشور را در این حوزه تامین کند.
رضایی حقیقت خاطرنشان کرد: در این طرح که در آینده نزدیک وارد مرحله ساخت و اجرا خواهد شد، از فناوریهای پیشرفته پلاسما و ولتاژ بالا و خلاءهای پایدار و دمای پایین استفاده شده و استانداردهای بهکار رفته در آن، مطابق با استانداردهای سختگیرانه سازمان فضایی اروپا است.
وی همچنین چرخ عکسالعملی و پین پولر را به عنوان نخستین محصولات زیرسیستمی کشور نامید که در این پژوهشکده طراحی و ساخته شدهاند.
پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز وابسته به پژوهشگاه فضایی ایران، دارای سایت پژوهشی آزمایشگاهی با زیربنای یک هزار و ۲۰۰ متر مربع و مجتمع شهید دهقان با مساحت بیش از ۳۴ هزار متر با برخورداری از ۴ هزار و ۳۸۵ مترمربع فضای کارگاهی و ۸۰۰ مترمربع ساختمان اداری است.
در این پژوهشکده بیش از ۶۰ نفر از جمله متخصصان مجرب و توانمند در رشتههای مهندسی هوافضا، مکانیک، برق، مواد و صنایع فعالیت می کنند.