ادامه وضع قرمز پس از تهران در مازندران
بستری ۱۸۶ بیمار بدحال کرونایی در بخش مراقبت های ویژه مازندران
شبانه روز گذشته حدود ۹ درصد بیماران تازه مبتلا به ویروس کووید۱۹ و بستری شده کشور، مربوط به مازندران است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، بر اساس اعلام روسای دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، ۱۴۲ بیمار بدحال کرونایی در بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ۴۴ بیمار در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل، با علائم حاد تنفسی تحت مراقبتهای خاص تنفسی و پزشکی، قرار دارند.
همچنین با شناسایی و پذیرش ۹۲ نفر بیمار با تشخیص احتمالی ابتلا به کووید ۱۹، شبانه روز گذشته در بیمارستانهای زیرپوشش این دانشگاه ها، حدود 9 درصد بیماران تازه مبتلا به ویروس کووید19 و بستری شده کشور در این مدت، مربوط به مازندران است.
بستری شدن ۴۸۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستانهای مازندران
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به شناسایی و بستری شدن ۷۱ بیمار جدید مشکوک به ویروس کرونا، ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای زیر مجموعه این دانشگاه گفت: در این مدت نیز ۹۷ بیمار با بهبودی نسبی ترخیص شدند.
دکتر موسوی به بستری بودن ۴۸۶ بیمار کرونایی هم اکنون در بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: ۱۴۲ بیمار بدحال هم با علائم حاد تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه، تحت مراقبتهای خاص تنفسی و پزشکی قرار دارند.
بستری ۱۷۱ بیمار کرونایی در بیمارستانهای بابل
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل هم به پذیرش و بستری ۲۱ بیمار مشکوک به ویروس کوووید ۱۹، شبانه روز گذشته در چهار بیمارستان تحت پوشش این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ۲۰ بیمار با وضعیت بهبودی نسبی در این مدت مرخص شدند.
دکتر سیدفرزاد جلالی شمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا بستری شده در بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل را ۱۷۱ نفر اعلام کرد و افزود: ۴۴ بیمار بدحال کرونایی، در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای این شهرستان، در حال درمان هستند.
گفتنی است؛ بر اساس نظر روسای دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل، هنوز واکسن قابل قبولی برای این ویروس پیدا نشده و در حال آزمایشهای اولیه قرار دارد؛ بنابراین تشدید رفتارهای ثابت بهداشتی شامل استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، حضور نیافتن در تجمعات (خانوادگی و ...)، رعایت بهداشت دست و پرهیز از سفرهای غیرضروری تا زمان دستیابی به یک راه حل مناسب درمانی، همچنان در اولویت قرار دارند.