آقای ناصر مطیعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: با توجه به افزایش قابل توجه مواد غذایی ، قیمت های غذای دانشجویی هم افزایش یافته و نرخ های غذا بین 20 تا 24 درصد افزایش داشته است که ما سعی کردیم غذای سالم در اختیار دانشجویان قرار دهیم.
وی در خصوص نرخ غذای دانشجویی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا ، تعداد دانشجویانی که برای دروس عملی و یا کار آزمایشگاهی در دانشگاه حضور دارند بسیار کم است بنابراین برخی از دانشگاه ها ممکن است از حیث عقد قرارداد با پیمانکار هزینه های بالاتری را اعمال کنند.
مطیعی افزود: توصیه می شود دانشجویان از رستوران های مکمل دانشگاه های خود برای تغذیه استفاده کنند اما در خصوص قیمت غذای دانشجویی در نیمسال جدید قیمت مصوب بین 1500 تا 2450 تومان است.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم همچنین درباره وضعیت خوابگاه های دانشجویی در نیمسال جدید آموزشی گفت: براساس برنامه ریزی معاونت آموزشی وزارت علوم و دانشگاه ها سال تحصیلی جدید به صورت ترکیبی آغاز و بخشی از آموزش ها ، مجازی برای دروس نظری و بخشی از دروس کارگاهی و عملی به صورت حضوری برگزار می شود بنابراین دانشجویانی که برای دروس عملی خود در دانشگاه ها حضور پیدا می کنند نیازمند خوابگاه های دانشجویی هستند.
وی گفت: تلاش شده است خوابگاه های دانشجویی به صورت نوبت بندی در اختیار دانشجویان قرار گیرد و پس از اتمام کار خوابگاه تخلیه و ضد عفونی شود و در اختیار گروه بعدی قرار گیرد.
رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که 125 خوابگاه دانشجویی در طرح ارتقا، تعمیر و تجهیز تابستانی قرار گرفته اند افزود : مجموع خوابگاه های بازسازی شده حدود 313 هزار متر مربع است که امیدواریم با حفظ شیوه نامه های بهداشتی به درستی خوابگاه ها ضد عفونی شود.