اصلاح طرح فهرست قوانین نامعتبر حوزه محیط زیست
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه محیط زیست را اصلاح کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه محیط زیست با اصلاح ماده واحده این طرح با ۱۶۱ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۹ نماینده حاضر موافقت کردند.
براساس این گزارش؛ ماده واحده به این شرح اصلاح شد:
از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، احکام قانونی حوزه محیط زیست، مذکور در پیوست این قانون، منسوخ اعلام میشود.
نمایندگان مجلس همچنین در جریان بررسی طرح مذکور، با ۱۶۹ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر در صحن با اصلاح عبارتی کلمه «نامعتبر» به کلمه «منسوخ» موافقت کردند.
اعلام وصول طرح نظام رتبهبندی معلمان
طرح نظام رتبهبندی معلمان و تشکیل استان گلساران توسط عضو هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
سیدمحسن دهنوی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، موارد اعلام وصولی را به شرح زیر قرائت کرد:
- طرح نظام رتبهبندی معلمان.
- طرح اصلاح جدول حوزههای انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها.
- سوال ملی حبیبالله دهمرده نماینده زابل، زهک و هیرمند از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد علت عدم اجرای فیبر نوری در استانهای مرزی.
- طرح تشکیل استان گلساران.
تصویب دو فوریت طرح جهش تولید و تامین مسکن
نمایندگان مجلس شورای اسلامی دو فوریت طرح جهش تولید و تامین مسکن را تصویب کردند.
در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی دو فوریت طرح جهش تولید و تامین مسکن با ۱۶۹ رای موافق، ۳۳ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۳۳ نماینده حاضر در جلسه علنی به تصویب رسید.
آقای سید البرز حسینی سخنگوی کمیسیون عمران درباره این طرح گفت: نیاز کشور به مسکن در سال ۹۰۰ هزار واحد مسکونی است و تعداد زیادی از خانوادههای ایرانی مستأجر هستند.
وی افزود: یکی از موانع ازدواج جوانان، گرانی مسکن است و دولت برنامه مشخصی برای حل مشکل مسکن ندارد، با این وضع حتی اگر کسی کارمند باشد، بیش از ۳۵ سال طول میکشد تا خانه دار شود.
سخنگوی کمیسیون عمران همچنین گفت: مسکن از کالای مصرفی به یک کالای سرمایهای تبدیل شده و لذا در جهت تثبیت بنیان خانواده، تولید انبوه مسکن ضروری است.
نگرانی مجلس از وضع خرید تضمینی گندم
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نگرانی مجلس از وضع خرید تضمینی گندم گفت: نرخهای اعلامی موجب توقف کشت و کار خواهد شد.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در نشست علنی امروز پس از بررسی طرح سوال علی خضریان از وزیر جهاد کشاورزی گفت: نمایندگان مجلس در بحث خرید تضمینی گندم و قیمتهای اعلامی بسیار نگران هستند و بارها تأکید کردهاند که نرخهای اعلامی با توجه به افزایش قیمتها، موجب توقف کشت و کار خواهد شد.
وی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی افزود: امیدواریم آقای خاوازی موضوع خرید تضمینی گندم را در دولت به صورت جدی دنبال کند.
اعلام وصول طرح تحول بازار صنعت خودرو
طرح تحول بازار صنعت خودرو در هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
سیدمحسن دهنوی در نشست علنی امروز طرح تحول بازار صنعت خودرو را به صورت عادی اعلام وصول کرد.
قرائت جوابیه قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس در خصوص اظهارات نماینده گرمسار
عضو هیأت رئیسه مجلس جوابیه قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس در خصوص اظهارات نماینده گرمسار را قرائت کرد.
آقای روحالله متفکرآزاد در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی مطابق ماده ۷۴ آییننامه داخلی مجلس با توجه به اظهارات اردشیر مطهری نماینده گرمسار، جوابیه قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس را به این شرح قرائت کرد:
هیأت رئیسه محترم
با سلام
نظر به انتصاب مطالب خلاف واقع و نادرست به وزارت کشور علیالخصوص وزیر محترم و اینجانب در جلسه علنی چهارشنبه ۱۹/۶/۹۹ به استحضار میرساند انتصاب کلمه "کارچاقکن" در صحن علنی مجلس به معاون پارلمانی وزیر کشور امری ناروا و ناپسند و دور از شأن نمایندگی است، لذا انتظار است هیأت رئیسه مجلس نسبت به این تهمت ناروا موضع خود را در هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان به ایشان اعلام کند.
استیضاح حق نمایندگان مجلس است و در فرآیند خود قابل احترام است، مشارالیه در مجلس و شبکه ۵ سیما به این موضوع پرداختهاند که وزارت کشور وامدار هیچ مقام و جایگاهی نمیباشد لذا ضمن اعتراض شدید به اظهارات آقای اردشیر مطهری اعلام میگردد مشارالیه هر گونه بند و مدارکی دال بر اظهارات خود دارد در اختیار هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان قرار دهد.
مضافا اینکه اینجانب به عنوان قائم مقام وزیر در امور مجلس این حق را برای خود محفوظ میدانم که احقاق حق از مراجع ذیربط بنمایم.
محمدجواد کولیوند
قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس
محکومیت روابط امارات و رژیم صهیونیستی و اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام (ص)
فراکسیون قرآن و عترت مجلس در بیانیهای اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام (ص) و مذاکرات امارات و رژیم صهیونیستی را محکوم و از وزارت امور خارجه و دولتهای اسلامی خواست تا ابعاد مختلف این ماجرا را پیگیری کنند.
آقای علی کریمی فیروزجایی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، بیانیه فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در مورد محکومیت مذاکرات امارات و اسرائیل و اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس حضرت محمد (ص) را به این شرح قرائت کرد:
بار دیگر دست خباثت آلود دشمن بد دل و کینه توز در اهانت به ساحت شریف و مقدس حضرت محمد مصطفی (س) و کلام الله مجید نمایان شد. همزمانی این حوادث تلخ با تلاش دولتهای مرتجع عربی در عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل نشانه آشکار نیات شوم و پلید جهان استکبار برای به سرانجام رساندن پروژه اسلام زدایی از خاورمیانه اسلامی است، از این رو به تمامی برادران و خواهران ایمانی خود در سراسر جهان اعلام میکنیم که امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند حفظ وحدت و هوشیاری در برابر توطئههای جبهه جهانی کفر هستیم. هرچند این دست اقدامات کوچکترین خللی در روند گرایش به حقانیت مکتب اسلام وارد نمیکند و بالعکس زمینه توجه هرچه بیشتر افکار عمومی جهان به این وجود نورانی و مکتب انسان ساز بیش از پیش جمع میشود، لکن وظیفه انسانی اقتضا میکند تا با بهره گیری از هر وسیلهای نسبت به پیگیری حقوقی مصوبات و محکومیت قاطع این اقدامات ضد بشری تمام اهتمام امت اسلامی به کار گرفته شود.
ما نمایندگان مردم شریف و ملت مسلمان ایران اسلامی ضمن محکومیت شدید این اقدام رذیلانه و وقیحانه از دولت جمهوری اسلامی ایران به ویژه وزارت امور خارجه میخواهیم تا با به کارگیری تمامی ظرفیتهای حقوقی اقدامات لازم برای تعقیب این حادثه درمجامع بین المللی دنبال کرده و هشدارهای جدی را به کشورهای متبوع و درگیر با این رابطه اعلام کند که سکوت بیش از این جایز نیست، همچنین از دیگر دولتهای اسلامی و رئیس اتحادیه بین المجالس اسلامی درخواست داریم تا با محکومیت اقدامات شنیع شیاطین مکار جبهه استکبار و دستهای خبیث صهیونیسم جهانی که عامل هر فتنه انگیزی در جهان است، مانع از تکرار این دست اقدامات برای عاملات و همچنین دولتهای مقصر در این حوادث شوند.
این بیانیه توسط فراکسیون قرآن مجلس تهیه شده و به امضای تمامی نمایندگان حاضر در نشست امروز رسیده است.
اعلام وصول طرح کاربردی شبکه ملی اطلاعات
طرح کاربردی شبکه ملی اطلاعات توسط عضو هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
آقای سیدمحسن دهنوی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، موارد اعلام وصولی را به این شرح قرائت کرد:
- اعلام وصول طرح کاربردی شبکه ملی اطلاعات.
پایان جلسه علنی مجلس
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی زنگ پایان نشست علنی مجلس را به صدا درآورد.
آقای علی نیکزاد زمان برگزاری جلسه بعدی را ساعت ۸ صبح یکشنبه (۲۳ شهریورماه) اعلام کرد.
3- ویلاهای خودشان را معاف کردند.
4- درآمد زایی برای خودشان از جیب ملت را نشانه رفته اند.
5- حتی طرح اولیه خودشان را مبنی بر معافیت یک خانه برای هر کد ملی در خانوار را نا عادلانه حذف کردند.
6- خانواده 2 نفره یک خانه معاف داشته باشد در طرح فضایی این آقایان، آن وقت خانوار 5 یا 6 یا 13 نفره هم فقط یک خانه؟!!!
7- اگر پدر و مادری برای فرزند خود از قبل خانه تهییه نکند، با توجه به اینکه بعدا خودش نمی تواند با این اوضاع، تهیه مسکن کند، آیا شما جناب خاندوزی ، تهیه مسکن ایشان را می پذیرید؟
8-اگر خانواده ای، پاکینگ یا پیلوت را تفکیک کرده باشد و شهرداری جهت منافع مالی تایید کرده و سند دهد، آیا اینهم مشمول مالیات است؟ عدم تعیین حداقل متراژ و شرایط بنا جزو اشکالات طرح است.
9- مغازه و زمین و تجاری و صنعتی، چه می شوذ که در این طرح نیست؟
10- خانه 25 متری هم مشمول مالیات است؟ حداقل متراژ معاف تعیین نشده در طرح!
11- قیمت مصالح که باعث تاخیر ساخت می شود، چرا در این طرح نیامده؟
12- هزینه کارگر و خدمات بنایی و مهندسی و نقشه، چه می شود؟
13- مالیات از سود گرفته می شود یا از تورم؟؟!! قیمت مسکن اگر با ارزش پول 90 محاسبه شود نسبت به نرخ تورم، ثابت مانده و افزایشی ندارد.
14- قیمت ارز ثابت نیست، جریمه اش را بخش مسکن باید بدهد؟
15- مالیات خانه خالی برای دآمدزایی است وگرنه چرا حتی یک خونه دیگه برای خانوار رو هم استثنا نکردن؟
16- اگر شخصی در شهر دیگر، سرباز بود یا بیار مراجعه کننده یا فرد بیتوته کننده یا معسر، چه خاکی بر سر کند با این طرح؟!
17-در بحث مسکن شخص ملاک است نه خانوار، و هر کد ملی حق داشتن مسکن دارد. مگر هر شخص، شهروند کشور نیست؟
18- قانون دایمی، زمان بررسی هم می خواهد، نظرسنجی از کلیه متخصصین و کارشناسان سراسر کشور را می خواهد نه سرعت بی دقت، که آقایان می فرمایند به همین تابستان برسد.
19- مردم قربانی اختلاف مجلس و دولت نشوند.
20- شورای عالی مسکن و مرکز پژوهشها کجای این طرح بود؟
21- رقم 6 برابری از کجا و چگونه وارد طرح شد؟
22- چه فرقی دارد بین سوسیالیزم و دولتی گری که مالکیت را رد می کند با این طرح که نتیجه اش، همان است.
23- چه فرقی دارد بین لیبرالیسم و بازار آزاد که آن را رد می کردید و این طرح که دست پخت همانهاست.
24- هرکدام از این ایرادها به شکست کامل منجر می شود ولی تر کیب ایرادات باعث فاجعه است.
25- کاهش ارزش پول ملی عمل تغییر قیمت است نه عامل تغییر ارزش خانه، پس نمی توان از تورم مالیات گرفت زیرا تورم، ارزش نیست و ارزش مالی ایجاد نمی کند.
26- با اوج گیری نرخ تورم، هر چند به ظاهر ارزش دارایی بالا رود که اصلا واقعی نیست اما درآمد شخص کاهش می یابد، آنهم کاملا واقعی که به کاهش قدرت خرید منجر می شود و مالیات باید از مجموع این دو اخذ شود آنهم مقدار واقعی نه ارزش تورمی. در طرح فوق الذکر، از افرادی با درآمد میلیاردی ، مالیاتی تحت این عنوان اخذ نمی شود، اما فرد فقیر با یک خانه کلنگی و یک پیلوت 20 متری سند دار، مالیات اخذ می شود. زیرا لزوما درآمد با دارایی نسبت مستقیم ندارد.
27-توقع از مردم برای عدم جلوگیری از نابودی درآمدشان با تبدیل به دارایی در شرایط همیشه اضطراری، توقعی بیجاست.
28-خانوادهایی که معلول یا جانباز به خصوص اعصاب و روان، دارند و نیاز به فضای اضافی، کجای این طرح دیده شده اند؟
29-خانه ای که مهریه همسر یا دیه شخص دیگر یا طلب دیگری یا رهن بانک است یا تضمین و یا محل تامین قرض، در طرح چرا دیده نشده است؟
30- خانوار دچار گرفتاری فرد معتاد که فضای جدا حتما نیاز دارد بخصوص مواو صنعتی جدید روانگردان و ضد روان، چه جایگاهی در طرح دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
31- هر کس به طرح اعتراض یا انتقاد کرد ، که مافیای مسکن و محتکر مسکن نیست، گرفتار و دلسوز است.
32 – محتکرین اصلی و بزرگ که اموال به خارج منتقل کردند که با این طرح مشکل ندارند.
33- اصل مالکیت و ثروت مشروع و شفاف و سند دار را با این طرح زیر سوال نبرید وگرنه گرفتار فعالیتهای اقتصادی زیرزمینی و بی سند بیشتری می شوید.
34- این طرح از همان ابتدا هم در بین کارشناسان اقتصادی و مسؤولان حوزه اقتصاد و مسکن منتقدان زیادی داشت.
35- مالیات بر خانههای خالی چندان ابزار قدرتمندی برای کنترل قیمت مسکن نیست.
36- این قانون امسال اجرایی شود، چندان بر قیمت مسکن تأثیر نمیگذارد.
37- براساس این طرح، به هر خانوار ایرانی یک کد اختصاص داده میشود نه هر شخص که ناعادلانه است.
38- به هر کد ملی یک آدرس پستی اختصاص داده میشود که همین موضوع باعث بروز مشکلاتی میشود.
39- در این طرح اشاره نشده که هر خانوار که ممکن است اعضای خانوادهاش در مناطق مختلف زندگی کنند.
40- خرید خانههای قولنامهای توسط زائران عراقی، لبنانی و دیگر شیعیان در شهرهای توریستی و زیارتی یکی دیگر از این ابهامات است.
41- افراد کد ملی ندارند و خانه آنها شامل مالیات میشود.
42- در اکثر کشورهای جهان صرفاً بهخاطر خرید خانه از سوی یک توریست به آنها اقامت دائم تعلق میگیرد. اما این طرح، می خواهد رودخانه را برعکس شنا کند.
43- در کشورهای مختلف جهان مالیات براساس متراژ محاسبه شود نه کدپستی؛ اما اجرای طرح به این شیوه در ایران حتماً دردسرهای زیادی برای خانوادههای ایرانی ایجاد میکند.
44- تعداد قابلتوجهی مسکن در مناطق ۱و۲و۳ تهران خالی هستند که عمده آنها به دست احتکارگران و بانکها هستند نه مردم. اما حالا قشر متوسط و ضعیف، برای ۵۰ تا ۷۰ تومان خانه، هم آیا باید مالیات بدهند؟؟!!
45- و .........
لطفا و خواهشا، سریع اصلاح طرح فاجعه خود را مطرح کن.
لطفا هم اینجا و هم مستقلا، منتشر کنید.
ممنونم