پخش زنده
امروز: -
در پی افزایش ۳۰ درصدی مبتلایان به کرونا در فرانسه، اوضاع در بیمارستانهای مارسی پرتنش شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه فرانس ۲۴، در پی افزایش ۳۰ درصدی مبتلایان به کرونا در فرانسه، اوضاع در بیمارستانهای مارسی پرتنش شده است.
اوضاع در فرانسه در خصوص شیوع کووید-۱۹ وخیم شده است. ۲۸ بخش از این کشور در وضعیت قرمز قرار دارند. از سوی دیگر، شمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا در مدت یک هفته ۳۰ درصد افزایش یافته و به همان نسبت شمار بیماران بستری در بیمارستانها نیز بالا رفته است. در مارسی، ۷۵ درصد تختهای بیمارستانی به بیماران کرونایی اختصاص یافته و همین امر موجب تنش در بیمارستانها شده است.
آنتونی ژولی، خبرنگار شبکه در گزارش خود از مارسی گفت: "در بیمارستان تیمون (Timone) شهر مارسی، شمار بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه شتاب گرفته و این در حالی است که سه هفته پیش حتی یک بیمار کرونایی هم در بخش مراقبتهای ویژه این بیمارستان بستری نبود. اما در حال حاضر هشت تخت از هر ۱۰ تخت بخش مراقبتهای ویژه به بیماران کرونایی اختصاص دارد".
پروفسور لیونل وِلی، هماهنگ کننده بخش مراقبتهای ویژه برای بیماران کرونایی در گفتگو با خبرنگار شبکه گفت: "از ۱۵ روز پیش تا کنون شاهد افزایش شمار بیماران کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه هستیم".
در بخش بوش-دو-رون فرانسه نیز سه چهارم تختهای بیمارستانی به مبتلایان کووید-۱۹ اختصاص دارد. کار به جایی رسیده است که یافتن تخت خالی دیگر دشوار شده است. زیرا بخش مراقبتهای ویژه باید ظرفیت پذیرش بیماران غیرکرونایی را نیز داشته باشد.
پروفسور دومینیک روسی، رئیس کمیسیون پزشکی یکی از بیمارستانهای فرانسه گفت: "ما مراجعه کنندگانی هم داریم که دچار سانحه تصادف رانندگی با خودرو یا با موتور شده اند و به بخش مراقبتهای ویژه نیاز دارند. بیمارانی داریم که باید در ماه مارس، ّآوریل یا مه تحت عمل جراحی قرار میگرفتند، اما بخاطر شیوع کرونا و تکمیل بودن ظرفیت بخش مراقبتهای ویژه نتوانستیم آنها را پذیرش کنیم. به همین علت در حال حاضر ظرفیت بخش مراقبتهای ویژه بیماران غیرکرونایی تکمیل است".
شاخصهای دیگر در سطح ملی نیز نشان میدهد اوضاع در فرانسه کم کم رو به وخامت است. از جمله این شاخص ها، افزایش شمار افراد بستری شده در بیمارستانهاست. دو هفته پیش ۱۰۸۴ نفر و هفته پیش ۱۳۳۷ نفر در بیمارستانهای فرانسه بستری شدند. در ۱۵ روز آینده بی شک این منحنی رو به پایین نخواهد آمد چرا که شمار مبتلایان کنونی بسیار بالاست و همین امر به افزایش موارد بستری در بیمارستانها منجر خواهد شد.
به گفته کارشناسان، اتخاد آخرین تدابیر لازم از جمله استفاده از ماسک در اماکن بسته ممکن است وضعیت را تغییر دهد.
دکتر مارتن بلانشیه، متخصص بیماریهای همه گیر و سلامت عمومی در این باره گفت: "استفاده از ماسک روند آلودگی به کرونا را در مدت یک تا دو هفته آینده کاهش خواهد داد؛ بنابراین یک تا دو هفته بعد از آن نیز شمار بیماران بستری در بیمارستانها کاهش خواهد یافت".