آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر
راهکارهای مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: راهکارهای مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد .
آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر و از جمله عوارض کاهش دهنده کمی و کیفی محصول انجیر است .
عدم آبیاری بیش از حد در طول سال ، تربیت و هرس درختان در فصل زمستان ، جمع آوری میوههای آلوده و معدوم نمودن آنها از جمله اقداماتی است که میزان خسارت این میوه را به شدت کاهش خواهد داد.
مهدی اعیان منش افزود:همچنین استفاده از مبارزه رفتاری و تله طعمهای محتوی پروتئین هیدرولیزات ۲.۵ درصد مخلوط با آب و سم، شکر آب با سم - سرکه ، استفاده از بقایای میوه مسموم به حشره کش به عنوان طعمه، سم پاشی و استفاده از کارت زرد باعث پائین آمدن میزان خسارت میشود.
وی تاکید کرد: هیچ گونه مبارزه شیمیایی برای کاهش آفت مگس سرکه راهگشا نبوده و باغداران باید از روشهای ارائه شده برای مبارزه با این آفت استفاده نمایند.