درجهت حرکت چرخهای اقتصاد
پرورش آبزیان دریایی، گامی رو به جلو
برداشت ماهی سیبطی در سایت پرورش چوئبده به وسعت ۱۰ هکتارآغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، سبیطی یکی از گونههای بومی آبهای خلیج فارس است که حالا در بیش از ۱۰ هکتار از مزارع چوئبده پرورش داده میشود. سرمایه گذاری در این بخش نه تنها کسب و کارها را رونق داده، بلکه گامی رو به جلو درجهت حرکت چرخهای اقتصاد است.
یکی از پرورش دهندگان این ماهیها میگوید: پرورش آزمایشی ماهی بومی سبیطی، معروف به چندال، چهار سال پیش برای نخستین بار در کشور، در سایت چوئبده آغاز شد.
مهرداد جوان افزود: ۶۰ هزار قطعه از این نوع ماهی، به صورت انبوه، ۱۵ ماه پیش، در ۱۴ استخر خاکی رها سازی شد و حالا زمان برداشت آن آغاز شده است که طی چند مرحله تا پایان آذر ماه ادامه دارد.
پیش بینی میشود حدود ۴۰ تن ماهی سبیطی از این مزارع برداشت و به کشور کویت صادر شود.