اخذ مجوز صدور پروانه بهداشتی صادرات ماهی خشک برای نخستین بار در کشور
مدیر غذا، دارو و استاندارد منطقه آزاد قشم از اخذ مجوز صدور پروانه بهداشتی برای صادرات ماهی خشک صنعتی تولید شده در این منطقه برای نخستین بار در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ نسرین نانوایی قشمی گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی جزیره قشم و تولید ماهی خشک به روش صنعتی در این منطقه پروانه بهداشتی برای صادرات این محصولات از مدیریت کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، صادر شد. وی افزود: تولیدکنندگان ماهی خشک به روش صنعتی برای صادرات محصولات خود با رعایت ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو از این پس میتوانند با اخذ پروانه بهداشتی از این مدیریت محصولات خود را به سایر کشورها صادر کنند.
بیشتر بخوانید : صادرات 3 هزار و 200 تن ماهی خشک از جزیره قشم وی گفت: درخواست تدوین استاندارد ماهی خشک نیز به سازمان ملی استاندارد ایران داده شده است که میتوان با همکاری صیادان این استاندارد ملی را نیز برای نخستین بار در کشور تهیه و تدوین و براساس آن عمل کرد.