با رعایت فاصله گذاری اجتماعی
کارگاه آموزش استاپ موشن برگزار میشود
با رعایت فاصله گذاری اجتماعی کارگاه پویانمایی با تکنیک استاپ موشن آقای سید مجتبی موسوی زاده کارگردان پویانمایی موفق آقای گوزن و مدرس استاپ موشن با تعداد محدودی هنرجو در مرکز نوآوری و شتابدهی رایمون برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، این کارگاه ۳ روزه به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شرایط شیوع ویروس کرونا با حضور ۶ نفر از علاقهمندان به پویانمایی و با حمایت رایمون در حال برگزاری است و در این سه روز علاقهمندان با ۵ سرفصل استاپ موشن چیست؟ داستان و فیلمنامه، عروسک، دکور و تصویربرداری و تدوین آشنا میشوند.
استاپ موشن یکی از تکنیکهای متحرک سازی هستش که باید یک شی یا تصویر یا هر چیز دیگهای رو مقدار کمی حرکت میدهند و با دوربینی که ثابت شده است، از هر فریم عکس یا فیلم میگیرند. سپس با کنار هم چیدن عکس ها، به تصاویر حرکت میدهند.
در حوزه عروسک با نکاتی درباره ایمنی، طراحی عروسک، ساخت دقیق و زیبا، اسکلت و انواع آن، ساخت اسکلت مفتولی، استخوان بندی، قرارادن ماهیچه ها، لاتکس یا سیلیکون؟!، ساخت حجم عروسک، قالب دوتکه، اتصال سر، دستها و پاها به بدن، لباس، اتصال عروسک به دکور آشنا و در حوزه دکور با میز دکور پرسپکتیو مجازی، دیوارها و اشیاء آشنا میشوند.
آقای سید مجتبی موسوی، بیش از ۱۰ سال در حوزههای مختلف سینما فعال بوده و حدود ۵ سال است که مشغول تولید و تدریس در زمینه استاپ موشن است. آثار وی با استفاده از تکنیک استاپ موشن با نام «ضبط صوت» در سال ۹۲ تولید شده است و بعد از آن پویانمایی بلند آقای گوزن با استفاده از همان تکنیک مورد استقبال جشنوارههای مختلف نیز قرار گرفته است.
«آقای گوزن» به عنوان شاخصترین اثر آقای سید مجتبی موسوی مدرس این دوره نیز در مرکز نو آوری و شتابدهی رایمون مراحل پیش تولید خود را پشت سر گذاشت و این محصول مشترک خانه انیمیشــن و حوزه هنری در ادامه حضورهای بین المللی خود، این بار در نهمین دوره از جشــنواره انیبار؛ تنهاجشنواره پویانمایی کشور کوزوو نمایش داده میشود.
پویانمایی «آقای گوزن» در جشــنواره جیفونی ایتالیا، جشنواره زاگرب کرواسی، جشنواره انیماموندی برزیل، جشنواره انسی فرانسه، جشنواره انیماتریکز فنالند، جشــنواره جهانی فجر، بازار فیلم برلین حضور داشته و لوح تقدیر بخش مسابقه بین الملل جشنواره جهانی فجر، جایزه ویژه جشنواره پویانمایی زاگرب کرواسی را دریافت کرد، همچنین، پویانمایی «آقای گوزن» در شصت و ششمین دوره از جشنواره ملبورن استرالیا نیز حضور داشت.