دریافتکنندگان واکسن آنفلوآنزا
افرادی که در معرض خطر ابتلا به کووید - ۱۹ هستند، باید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در سالهای گذشته بنا بر این بود که افراد بالای ۶۰ سال، افراد دارای بیماری زمینهای، کسانی که داروهای تهدیدکننده سیستم ایمنی مصرف میکنند، زنان باردار و کودکان، واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند، زیرا شانس ابتلا به این بیماری در این افراد بیشتر است.
دکتر سیدمحمد علوی افزود: احتمال میرود امسال آنفلوآنزا همراه با کرونا شیوع پیدا کند بنابراین افراد دیگری مانند پرسنل بهداشت و درمان، ساکنان خانه سالمندان و معلولان ذهنی و جسمی که در معرض خطر ابتلا به کووید - ۱۹ هستند، باید واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند. هر فردی که در معرض خطر ابتلا به کرونا است، در معرض ابتلا به آنفلوآنزا نیز قرار میگیرد بنابراین این افراد به عنوان گروههای پرخطر، مشمول دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند.
وی با اشاره به احتمال همزمانی شیوع آنفلوآنزا با کرونا، خاطر نشان کرد: زمانی که دو عفونت در یک فرد رخ میدهد خطر نیز افزایش مییابد بنابراین برای اینکه فردی همزمان به آنفلوآنزا نیز مبتلا نشود باید واکسن را تزریق کند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: واکسن آنفلوآنزا تنها برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا است و هیچ تاثیری در پیشگیری از ابتلا به کرونا ندارد.