بهبود یافتگان از کرونا باید نکاتی را در رژیم تغذیه ای خود رعایت کنند تا سلامت خود را زودتر به دست بیاورند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، بهبود یافتگان از کرونا در کنار رعایت مسائل بهداشتی باید نکات تغذیهای را نیز رعایت کنند. مصرف حداقل ۸ لیوان مایعات در روز، مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه یا پخته، استفاده از ویتامینA ،استفاده از روغنهای گیاهی، استفاده مواد پروتئینی، استفاده از کربو هیدراتها، استفاده از ویتامین c، استفاده از سیر، پیاز و عسل و استفاده از موز و زنجبیل از جمله نکات کلیدی تغذیهای برای بهبود یافتگان از کرونا است.