پخش زنده
امروز: -
بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۳ ارز افزایش و ۲۵ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۹ ارز دیگر نیز ثابت بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداو سیما، براساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین هر پوند انگلیس با کاهش ۲۰۰ ریالی به قیمت ۵۵ هزار و ۷۷۲ ریال و هر یورو نیز با ۷۰ ریال افزایش ۴۹ هزار و ۷۲۲ ریال اعلام شد.
افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۵ هزار و ۹۹۱ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۸۰۵ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۷۱۲ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۶۸۳ ریال، روپیه هند ۵۷۴ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۷ هزار و ۲۵۶ ریال، صد روپیه پاکستان ۲۵ هزار و ۳۲۲ ریال، صد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۵۳۳ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۴۱۹ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۲ ریال و دلار کانادا ۳۲ هزار و ۱۵۱ ریال قیمت خورد.
از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۸ هزار و ۱۹۱ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۵۳۲ ریال، لیر ترکیه ۵ هزار و ۶۴۷ ریال، روبل روسیه ۵۵۸ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، صد دینار عراق ۳ هزار و ۵۳۳ ریال، لیر سوریه ۸۳ ریال، دلار استرالیا ۳۰ هزار و ۵۹۵ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۰ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۷۷۶ ریال، صد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۴۷ ریال، ده روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۲۷۰ ریال، کیات میانمار ۳۲ ریال و صد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۶۶۵ ریال تعیین شد.
همچنین، نرخ صد درام ارمنستان ۸ هزار و ۶۱۰ ریال، دینار لیبی ۳۰ هزار و ۸۰۶ ریال، یوان چین ۶ هزار و ۱۳۸ ریال، صد بات تایلند ۱۳۳ هزار ۷۶۷ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۱۲۶ ریال، هزار وون کره جنوبی ۳۵ هزار و ۳۶۹ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ یال، صد تنگه قزاقستان ۹هزار و ۹۸۲ ریال، لاری گرجستان ۱۳ هزار و ۶۴۵ ریال، هزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۸۴۷ ریال، افغانی ۵۴۷ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۵ هزار ۹۱۰ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۰۶ ریال، صد پزوی فیلیپین ۸۶ هزار و ۴۷۱ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۸۷ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۱ هزار و ۹۶۷ ریال ارزشگذاری شد.
---
سقوط فاجعه بار ارزش پول ملی از ارزش 13000 دلار برای هر صد هزار تومان طی 50 سال اخیر به 4 دلار برای هر صد هزار تومان در حال حاضر نتیجه محروم کردن ارزش پول ملی از پشتوانه ی نیرومند ثروتهای کلان ملی موجود در کشور و گره زدن سر تا پا خطا و خیانت این پشتوانه به حجم در آمد کشور از دلار آمریکا است که سرنوشت کشور و مردم را بدون هیچ دلیل اقتصادی منطقی برده ی این ارز خارجی معلوم الحال کرده است .
اصرار بر بقا در این بردگی و بی توجهی دیرینه ی دولتها و دوره های مختلف مجلس شورا نسبت به آثار فاجعه بار این بردگی بر کشور و ملت و نظام و نبود هیچ گام روشنی از دولت ومجلس برای رها سازی کشور و ملت و نظام از فاجعه های جانکاه و دین زدای این بردگی بجز خطا و خیانت چیز دیگری را در ذهن ملت تداعی نمی کند.
دولت و مجلس شورا در رأس مسئولان بقای کشور و مردم زیر یوغ این بردگی همیشه فاجعه بار قرار دارند و می باید ، در کشوری که با نظام پارلمانی مدیریت می شود و از ثروتهای ملی کلان بی شمار و با دوام برخور دار است ، بحجم و اندازه ی زیانها ی سنگین دراز مدت این فجایع ی که تحمیل کشور و ملت و نظام شده است پاسخگو باشند و تاوان پرداخت کنند.