پخش زنده
امروز: -
تغذیه مناسب ازجمله مصرف روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات، نوشیدن دولیتر آب در روز و مصرف لبنیات توصیه میشود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از دویچه وله ؛ دانشمندان کالج بهداشت و درمان دانشگاه بینالمللی فلوریدا به تازگی توصیههای غذایی را برای افزایش ایمنی بدن پرسنل خط مقدم درمان کووید ۱۹ ارائه دادهاند.
پایگاه خبری مدیکال اکسپرس گزارش داد، پرسنل بهداشت و درمان ممکن است به دلیل ساعات طولانی کار، کمبود خواب، استرس زیاد، رژیم غذایی ضعیف، کمآبی بدن و ... به راحتی در معرض عفونتها قرار گیرند و سیستم ایمنی بدنشان عملکرد ضعیفی داشته باشد.
سیستم ایمنی بدن برای عملکرد بهینه به چندین ماده مغذی مانند ویتامینهای A، ب ۳ (نیاسین)، ب ۹ (فولات یا اسید فولیک)، ویتامینهای C و D و مواد معدنی سلنیوم و روی و برخی ترکیبات فعال زیستی مانند اسیدهای چرب امگا ۳، پلیفنولها و پروبیوتیکها نیاز دارد. پرسنل مراقبتهای بهداشتی در مقایسه با توصیههای معمول، به مقادیر بیشتری از این مواد مغذی خاص نیاز دارند. در حالی که بسیاری از این مواد مغذی را میتوان در یک رژیم غذایی متعادل یافت، اما آنها باید بخصوص مکملهای ویتامین C، ویتامین D و روی را نیز روزانه دریافت کنند. دوز روزانه ویتامین C، دو هزار میلی گرم، ویتامین دی هزار تا دو هزار واحد همراه با غذا و روی باید ۴۰ میلیگرم باشد.
مصرف محصولات لبنی وسبزیجات و میوه
همچنین مصرف محصولات لبنی غنیشده با پروبیوتیکها، روغن ماهی، تخم مرغ، جگر، مرغ، آجیل و حبوبات، سبزیجات تیرهرنگ، دانههای کتان و چیا، چای سبز، تمشک، انگور و زغال اخته به این افراد توصیه میشود.
همچنین این گروه باید روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات را در پنج وعده مصرف کنند
مصرف دو لیتر آب در روز و چای
مصرف روزانه دو لیتر آب نیز به این افراد توصیه میشود. مصرف کافئین نباید بیش از ۴۰۰ میلیگرم در روز باشد. به عنوان مثال یک فنجان چای سبز یا سیاه حاوی ۳۰ تا ۵۰ میلیگرم کافئین است. یک فنجان قهوه سیاه نیز حدود ۱۰۰ میلیگرم کافئین دارد.