پخش زنده
امروز: -
نخبگان جوان شرکتی دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی نجف آباد به دانش فنی تولید انبوه لوله های خون گیری تحت خلاء دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر عامل این واحد تولیدی ، این محصول دانش بنیان را گامی مهم در تامین لولههای نمونه برداری آزمایش کرونا بیان کرد و گفت: با راه اندازی این خط تولید ایران توانست به فناوری جدید خون گیری که در آن خون به صورت مستقیم از رگ بیمار بدون نیاز به سرنگ به لوله آزمایش منتقل شود دست یابد.
عبدالمحمود همایون ، صفر تا ۱۰۰ راه اندازی خط تولید این فناوری را بومی شده به دست نخبگان جوان این شرکت دانش بنیان دانست و افزود: برای راه اندازی این خط با ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ میلیون لوله ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی نیاز روزانه کشور به لولههای آزمایشگاهی و نمونه گیری را بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار لوله برشمرد و گفت: با دستیابی به فناوری تولید انبوه این محصول دانش بنیان علاوه بر تامین حدود ۲۰ درصد نیاز داخل، صرفه جویی ۱۵ میلیون دلاری در سال را به همراه داشته است.
مدیرعامل خط تولید لولههای نمونه برداری افزود: این واحد تولیدی از قابلیت تولید ۱۰ نمونه لوله آزمایشگاهی از جمله لوله آزمایشگاهی CBC، لوله جداکننده خون از سرم، لوله VTM برای نمونه برداری تست کرونا برخوردار است.
عبدالمحمود همایون گفت: اکنون در این واحد قابلیت تولید روزانه ۵۰ هزار عدد لولههای نمونه برداری VTM برای نمونه برداری تست کرونا فراهم شده است.
وی بی نیازی استفاده از سرنگ برای خونگیری، سهولت کار، ارتباط نداشتن آلایندههای محیطی وافزایش دقت نمونه برداری را از مهمترین ویژگیهای این محصول دانش بنیان بیان کرد.