به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری با اشاره به برنامه الگوی توسعه مشاغل خانگی کشور، اظهار کرد: این طرح از سال گذشته در ۹ استان کشور بهصورت آزمایشی اجرایی شده است و امسال برای تمام کشور اجرا میشود.
وی صدور مجوز و پرداخت وام برای متقاضیان را شکل اولیه طرح اشتغال پایدار خانگی در کشور دانست و افزود: پس از بررسیهای انجامشده پیشنیازهایی برای طرح تعریف شد که از جمله آن میتوان به آموزش، مشاوره، ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و استانداردسازی اشاره کرد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از نتیجه مثبت این طرح طی سال گذشته خبر داد و گفت: نشانهای تجاری مختلفی در این راستا در کشور اجرایی شد که توانست تا پیش از شیوع کرونا در بازارهای خارجی وارد شود و مورد استقبال قرار گیرد.
وی همچنین درباره وضعیت کسبوکارهای آسیبدیده از کرونا، گفت: پرداخت تسهیلات مربوط به این جامعه هدف باید سرعت داده شود.
منصوری تصریح کرد: تمامی وامهای کمتر از ۱۶ میلیون تومان فقط با سفته و چک قابلیت پرداخت دارد و اگر افراد به مشکلی در اجرای این موضوع برخوردهاند همچون تقاضای ضامن، میتوانند با تلفنهای مندرج در سایت کارا بخش کرونا تماس بگیرند و شکایت خود را اعلام کنند تا مشکلات آنان حل شود.
وی درباره وضعیت اشتغال روستایی در کشور نیز گفت: طی ۳ سال گذشته و با اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی سهم شغلهای روستایی ایجادشده در کشور از ۳ به ۲۹ درصد افزایشیافته است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجموع مشاغل ایجادشده را ۲۱۰ هزار مورد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۵۴ هزار نفر بیمه تأمین اجتماعی هستند، بخشی تحت پوشش بیمه روستاییان و عشایر و بخش دیگری نیز خارج از پوشش بیمهای قرار دارند که تلاش میکنیم این بخش نیز در زیر چتر پوشش بیمه قرار گیرند.
وی در پایان تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال پایدار روستایی در کشور پرداخت شده است.